Elena Băsescu s-a angajat în televiziune. La ce post lucrează acum fiica fostului președinte al României

Elena Băsescu lucrează de acum într-o redacție de știri. Fiica cea mică a fostului președinte Traian Băsescu s-a reorientat și are de acum un nou job.

Elena Băsescu s-a angajat la Aleph News, trustul de presă deținut de Adrian Sîrbu, au transmis sursele ziare.com. Elena Băsescu a fost europarlamentar între 2009 și 2014, iar în 2016 s-a angajat la Camera de Comerț și Industrie, la departamentul de Relații Internaționale.

Elena Băsescu s-a angajat în televiziuneSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

În decembrie 2020, a candidat la alegerile parlamentare, deschizând lista PMP Constanța pentru Camera Deputaților. Cu toate acestea, PMP nu a reușit să atingă procentul necesar pentru a intra în Parlament, scrie sursa citată.

Elena Băsescu a avut o afacere cu haine, dar a renunțat

Elena Băsescu și-a deschis în 2018 o afacere cu haine pentru femei și copii, însă patru ani mai târziu, aceasta nu mai obținea profit, motiv pentru care a decis să închidă atelierul. Potrivit economica.net, firma a avut în 2020 o cifră de afaceri de aproximativ 28.000 de lei, mai mare decât în 2019.

Potrivit bilanțurilor firmei, pierderea netă a fost de 3.300 de lei în 2020, mult mai mică decât în 2019. La 17 ianuarie 2022, a fost publicată în Monitorul Oficial decizia de dizolvare și lichidare a societății. Firma a fost închisă fără a avea datorii.

„Se aprobă dizolvarea şi lichidarea societăţii din cauza imposibilităţii de realizare a obiectului de activitate al acesteia’, scrie Monitorul Oficial, potrivit sursei mai sus menționată.

Elena Băsescu avea și un ajutor de nădejde atunci când își prezenta hainele. Ea poza alături de copiii ei la ședințele foto ale societății. Ținutele vândute de fosta europarlamentară aveau prețuri decente, între 150 de lei şi 400 de lei. Imediat ce a izbucnit pandemia de coronavirus, mezina fostului președinte s-a reorientat și a confecționat măști de protecție din bumbac.

„Eu vă recomand măştile textile reutilizabile, din bumbac 100%, cu dublu strat protector din tifon: sunt mai confortabil de purtat şi, pe termen lung, sunt mult mai ieftine decât cele chirurgicale, care trebuie înlocuite după doar câteva ore. În plus, pot fi şi un accesoriu vestimentar mai vesel într-o perioadă destul de ternă şi aparent lipsită de optimism’, declara Elena Băsescu în urmă cu doi ani, potrivit Libertatea.

Elena Băsescu (41 de ani) este mama a trei copii, două fiice și un fiu, Sofia Anais (7 ani), Anastasia (3 ani) și Traian Jr. (6 ani).

Sofia și Traian Jr. sunt copiii acesteia din relația cu fostul soț, Bogdan Ionescu. Mezina, Anastasia, este fiica Elenei și a fostului ei partener, Cătălin Gheorghe (28 de ani).

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete