Care crezi că o să fie pe coperta Avantaje?

Maria Anghel are 33 de ani şi este economist. Maria este căsătorită şi locuieşte în Bucureşti. Îi place stilul de viaţă activ, cu multă mişcare: plimbare, înot, ski, mers cu bicicleta.

,,Ca destinaţii de călătorie prefer vara marea, iar iarna muntele. De obicei în ţară, dar am vizitat şi Bulgaria, Turcia, Grecia,, spune Maria.

Maria Anghel

Laura Bodnaras are 23 de ani, este studenta la ASE si locuieste in Clinceni, Ilfov.  Despre ea spune că ,,prefer sportul în weekend, plimbările cu bicicleta, drumeţiile, înotul,,.

Laura Bodnaras

Luiza Lefter are 26 ani si este referent marketing si PR. ,,Cu un job atât de solicitant ca al meu, îmi place să îmi relaxez mintea şi sufletul făcând fotografii, citind, având grijă de imaginea mea. Prefer stilul casual elegant, dar am în garderobă rochii în culori nude, fuste stretch, pantofi roşii cu toc,, spune Luiza.

Luiza Ioana Lefter

Macrina Bleoţu are 57 de ani şi este inginer. Este căsătorită, locuieşte în Bucureşti şi are o fiică, Adina, doctorand la Veneţia, de care este foarte mândră.

,,Practic în fiecare dimineaţă de la 7.00 la 9.00 mersul alert pe Kiseleff, Parcul Herastrău şi fac gimnastică pe aparatele din parc,, spune Macrina.

Macrina Bleotu

Mădălinea Bonea are 27 de ani şi este coordonator marketing. Îi place să facă sport, să iasă cu prietenii, să meargă la teatru sau la cinema. Crede că la baza frumuseţii stau o alimentaţie sănătoasă şi multă mişcare.

Madalinea Bonea

Mădălina Pavel are 27 de ani şi este economist. ,, Apreciez lucrurile care mă fac fericită şi îmi aduc un plus de confort. Sunt convinsă că frumuseţea vine şi din interior, aşa că am grijă ce mănânc şi fac mult sport,, spune Mădălina.

Madalina Pavel

Vezi alte şase finaliste

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Povesti adevarate