Care crezi că o să fie pe coperta Avantaje?

Care crezi că o să fie pe coperta Avantaje?

Ana Maria Amelia Ciufu are 27 de ani, este recent căsătorită şi lucrează Bucureşti.

Este trainer într-o instituţie financiar bancară, pentru care a conceput şi o revistă internă dedicată angajaţilor, în care abordează teme de interes general: modă, frumuseţe, călătorii, horoscop, timp liber.

 

Adelina Boboc are 24 ani şi este redactor de ştiri la Radio România.

Adoră să facă sport şi aerobic, îi plac rochiile ultra feminine, destinaţiile de călătorie exotice, dar şi agitaţia metropolelor.

 

 Adina Helen Ball are 35 ani şi este Specialist Suport Banca Assurance. Locuieşte în Ploieşti, este căsătorită şi are un băiat de 8 ani.

Cei trei merg împreună cu căţelul lor la plimbare în parc, cu rolele sau bicicleta. A participat la Crosul Casiopeea destinat strângerii de fonduri pentru lupta împotriva cancerului la sân.

Alexandra Lazăr are 18 ani şi este fashion blogger.

Alexandra Locuieşte în Giurgiu, iar pe lângă activitatea de blogger este coordonator judeţean al Fundaţiei EYP România (Parlamentul European al Tinerilor Români).

 Alice Izina are 37 de ani şi este project manager.

,,Îmi place să fiu un om de valoare şi nu neapărat unul de succes. Visul meu a fost să am o viaţă de familie, un soţ, copil şi o viaţă liniştită. Acum le am – soţul şi fiul meu de 9 ani sunt centrul vieţii mele,, spune Alice.

Ana Maria Surlică are 19 ani şi este studentă. Locuieşte în Bucureşti şi este foarte atentă şi exigentă la cosmeticele pe care le foloseşte, în special cele folosite pentru îngrijirea feţei şi machiaj.

Este de părere că nu există trucuri în make-up care să producă o schimbare radicală.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Povesti adevarate