Caravana Bookland a ajuns saptamana aceasta la Craiova

Caravana Bookland
Caravana ii asteapta pe craioveni in Hypermarketul Real, pana pe 25 martie, cu premii si surprise in fiecare zi.

Sambata, 24 martie, autoarea Mari Oruz isi va lansa, in cadrul targului, doua adio-book-uri motivationale: „Cum sa cresti copilul pozitiv' si „Lectia de prosperitate'.

Caravana Bookland este cel mai inedit targ mobil de carte, muzica, film si jocuri, aflat la a 2-a editie, prezent pe parcursul anului 2012 in 39 de orase din tara, timp de 42 de saptamani.


Conceptul Bookland
este unul inovator, atat prin aria geografica de acoperire, cat si prin amploarea sa, reunind mii de titluri sub aceeasi umbrela. Booklanderii sunt asteptati cu portile deschise si cu numeroase premii, concursuri, oferte speciale si momente de exceptie in principalele centre comerciale din Romania, precum si in cadrul librariei on-line www.book-land.ro.

Libraria online www.book-land.ro este un portal user-friendly, care se ambiţioneaza sa devina in curand cea mai mare librarie online şi sa-şi obişnuiasca publicul cu oferte de nerefuzat. Libraria virtuala se doreste a fi locul unde sa regasesc sub aceeasi umbrela carti, muzica, film si jocuri ce se pot achizitiona non-stop, indiferent de orasul in care se afla caravana.

Vezi locuri de vizitat in Craiova – oiective turistice in Cetatea Baniei!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Stiri