Cum este 2015, anul Caprei de Lemn

Cu siguranță ți-a trecut și ție pe la urechi faptul că am intrat în anul Caprei (sau Oii) de Lemn. Află ce reprezintă acest simbol și cum îți va influența anul 2015.

anul-caprei

 foto anul Caprei de Lemn via Shutterstock

În zodiacul chinezesc, Capra este al optulea simbol din cele 12 și este reprezentantul anului 2015. Pe scurt, cei născuți în zodia Caprei vor avea un an destul de bun, dar nu numai!

Personalitatea Caprei

Persoanele născute în zodia Caprei sunt gentile, delicate și deseori rușinoase. Sunt prietenoase, însă nu vor fi cei care abordează primii, ci vor fi abordați. Sunt persoane foarte creative și perseverente, dar evită să se afle în centrul atenției. Cei din această zodie sunt rezervați, liniștiți și capricioși, sunt genul care mereu vor arăta bine, indiferent de situație. Cheltuiesc mulți bani pe lucruri fine, dar nu sunt snobi, ci aleg să trăiască mai bine dacă au această posibilitate. Sunt gazde primitoare și se bucură de compania celor dragi cu fiecare ocazie.

Sănătatea Caprei

În general persoanele născute în acest semn nu au probleme mari de sănătate, iar în 2015 cu atât mai mult o vor duce bine la acest capitol. Natura, aerul liber și proaspăt, plimbările departe de zonele supra-populate sunt necesare pentru o stare de bine.

Cariera în anul Caprei

Cei născuți sub semnul Caprei sunt genul cărora le place să lucreze în echipă, dar nu să conducă echipa, ci să fie în rând cu colegii. Cariere recomandate sunt: medic, actor, educator, designer de interior, hair stylist, muzician  sau profesor de artă.

Ce îți aduce noroc în anul Caprei

Numerele norocoase sunt 2 și 7, culorile norocoase sunt maro, roșu și violet, iar florile care îți aduc cel mai mult noroc anul acesta sunt garoafele și primulele.

Copiii născuți în anul Caprei

Potrivit credințelor populare chinezești, copiii născuți în anul Caprei își găsesc cu greu fericirea și nu vor fi lideri îndârjiți ci, din contră, preferă să fie conduși de alții.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop