Capa Aurora-destinaţia ,,tropicală” a României!

avantaje.Cohotels.27.05.2014

Situată între Venus, Jupiter şi Mangalia, cea mai nouă staţiune a litoralului românesc, Cap Aurora este absolut încântătoare nu doar datorită faptului că îţi oferă o vacanţă liniştită ci şi pentru  că este aşezată pe o peninsulă, deţinând faleze fragmentate în multe golfuleţe, şi mai ales pentru plaja cu formă ciudată de piramida şi aspect tropical.

Şapte zile de vis

Dacă îţi doreşti o vacanţă liniştita în care să te simţi bine alături de cei mici şi să uiţi pentru şapte zile de problemele cotidiene, atunci această staţiune este locul ideal pentru tine!

Tocmai din acest motiv complexul hotelier Cohotels pregăteşte turiştilor îndrăgostiţi de linişte şi de dimineţile răcoroase petrecute pe faleza stralucitoare, o mulţime de surprize care mai de care mai ademenitoare. Copiii nu plătesc cazare, nici masa şi nici distracţii!

Ei, ai auzit bine, Hotel California te va răsfăţa aşa cum se cuvine! Prichindeii tăi se vor distra copios pe gratis, dar nici tu nu vei rămâne mai prejos pentru că vei avea ocazia să te răsfeti în locurile speciale ale complexului: în piscina, la jacuzzi sau la saună, sau de ce nu, să te delectezi cu preparate tradiţionale româneşti în restaurantul complexului Cohotels.

Sporturi relaxante

Dacă îţi place sportul poţi să te aventurezi la plimbări cu banana sau cu jet schiul, te poţi plimba cu barca sau cu hidrobicicleta, ori clasicele alergări dis de dimineaţă pe plajă.

Şi după ce o zi întreagă ai trăit-o din plin fie pe plajă sau în incinta hotelieră este vremea ca noaptea să te distrezi şi să te amuzi alături de cei mici pentru că în cadrul complexului se organizează diferite petreceri tematice cu eroi din desene animate, spectacole de teatru pentru copii şi concerte pentru cei mari. Aşa că, bine ai venit în Hotel California pentru o vacanţă de excepţie în Cap Aurora!

Autor: Madalina Isar

Litoralul pentru toti

Hotel California 3*– 199 lei/sejur de 6 nopţi cazare fără mic dejun în perioada 1.06. – 20.06. Detalii la Cohotels (www.cohotels.ro ), Telefon +40 241 73 13 04  

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vacanta