Cântăreața de muzică populară Viorica Batan a murit! De 10 ani se lupta cu o boală cruntă: „M-am dus cu flori la ea, la spital, s-a uitat la mine si s-a stins”

Veste cruntă pentru pentru iubitorii de muzică populară. Cântăreața Viorica Batan a murit chiar de ziua ei. De mai bine de 10 ani, artista se lupa cu o boală cruntă.

Viorica Batan a încetat din viața chiar de Florii, de ziua ei de nume. Artista a murit pe patul de spital, la doar 67 de ani.

Viorica Batan a murit

Băiatul ei de suflet, și fost coleg la spitalul la care lucra, Alexandru Sandu, e devastat. El a povestit cât a luptat artistă să trăiască, dar și cum s-a stins în față lui.

„Acum vreo 10 ani i-a fost depistat un cancer la sân. S-a operat, apoi, a făcut un fibrom la uter. A suferit o nouă intervenție prin care i s-a scos uterul. L-a scurt timp a făcut lichid în burtă, apoi s-a extins boală în abdomen. E dureros pentru mine, a fost că o mamă pentru mine. Ea nu a avut copii, cu mine se purta că și cum eram băiatul ei. A luptat foarte mult să trăiască. A făcut citostatice, radioterapie, le făcea la spitalul la care lucrăm amândoi. Am fost colegi 10 ani la spital. Apoi a făcut două accidente vasculare cerebrale, iar după al treilea i-a paralizat partea dreaptă. S-a stins de Florii, la oră 18.00 a fost declarat decesul. Era internată la Spitalul Bagdasar, eram acolo, s-a stins în față mea. M-am dus cu flori la ea, în salon mai erau soțul și soră ei. S-a uitat la mine și s-a stins. E dureros, e greu pentru mine. Mi-e greu să vorbesc. Ea a fost că o mamă pentru mine. Tot cu ea am fost și la emisiuni tv, am cântat, m-a ajutat și m-a sprijinit în tot', a declarat Dr. Alexandru Sandu pentru Wowbiz.ro.

Pentru a vedea mai multe  imagini cu artista, deschide galeria foto de mai sus!

Foto: Facebook

Mihaela Tudor

Citește și:

Andreea Mantea, consult medical la un spital din Turcia. De ce a ajuns vedeta pe mâinile medicilor?

Ionela Prodan s-a trezit din comă. Prima veste bună pe care au primit-o apropiații ei! Ce reacție a avut interpreta de muzică populară

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Psychologies
Mai multe din Stiri