Când viața bate filmul! Doi frați au murit în aceeași zi

doi frati au murit in aceeasi zi

Un şofer român de camion a murit în Italia, în aceeaşi zi în care fratele său se stingea din viață în România. Când viața bate filmul! Doi frați au murit în aceeași zi.

Povestea asta va rupe sufletul din tine! Doi bărbați români au fost frați până la moarte.

Au murit răpuși de cancer, în aceeași zi… Unul a fost înconjurat de familie, celălalt și-a dat sufletul printre străini…

Au luptat cu boala până la capăt, dar boala necruțătoare le-a curmat viața în aceeași zi.

Când viața bate filmul! Doi frați au murit în aceeași zi

Povestea celor doi demonstrează că de cele mai multe viața bate filmul, iar pe lângă legătura de sânge care i-a legat, boala i-a unit.

“Dragi Prieteni, în dimineaţa zilei de luni când Nicuşor Rusu se stingea din viaţă… familia lui din România plângea trecerea la nefiinţă şi a fratelui lui Nicuşor, Ionel Rusu şi acesta suferind de cancer… Da, în aceeaşi dimineaţă, aţi citit bine.
Nu-mi pot imagina cât de mare e suferinţa familiei, a mamei lor, neputând fi alături de ambii în acelaşi timp. Cu ajutorul nostru poate măcar să-şi ia adio şi de la Nicuşor. Sunt convins că îi purtăm în rugile noastre, dar putem să participăm cel puţin astfel şi la uşurarea crizei financiare. Vă transmit recunostinţa lui Angi Rusu şi, totodată, mulţumesc anticipat pentru donaţiile voastre. Dumnezeu să vă binecuvanteze”, se arată într-o postare de pe Facebook, potrivit Adevarul.

 

 

Foto: shutterstock.com

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Povesti adevarate