Când revine Magda Pălimariu la Pro TV. A născut acum două luni un băiețel și locuiește în Norvegia: „Nu mă pot gândi la asta acum”

La sfârșitul lunii august, Magda Pălimariu a născut natural un băiețel perfect sănătos. De luni de zile nu mai locuiește în România și nici nu mai apare pe post, la Pro TV, acolo unde prezintă rubrica Vremea. Într-un interviu pentru okmagazine.ro, ea a vorbit pentru prima oară despre revenirea la TV.

„Voi reveni la Vremea, cu siguranță, însă au trecut doar două luni de când am născut, nu mă pot gândi la asta acum. Vreau să-i acord tot timpul meu copilului. Dar fie că va fi după un an, fie doi, ne vom revedea, asta-i cert', a spus vedeta.

Magda Pălimariu locuiește de luni de zile în Norvegia, acolo unde Ionuț Eriksen, soțul ei, e stabilit, acolo are și afacerile. În privința botezului băiețelului, prezentatoarea de la Pro TV a făcut marele anunț.

„Probabil vom face două ceremonii religioase, și aici, dar și în România. Astfel îi vom putea avea aproape pe toți cei dragi', a explicat Magda Pălimariu, care nu a făcut încă public numele băiețelului ei.

În schimb, ea a spus că băiețelul ei și al lui Ionuț Eriksen va avea două perechi de nași. „Va avea două perechi de nași, părinții spirituali care ne-au cununat și pe noi și prietenii noștri apropiați din Budapesta', a mai anunțat ea în interviul pentru okmagazine.ro.

Magda Pălimariu locuiește acum în NorvegiaSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Cine e Ionuț Eriksen

Ionuţ Eriksen a plecat din România la 16 ani. O vacanţă în Grecia avea să schimbe totul şi avea să-l poarte în diferite colţuri de lume pe cel care este astăzi CEO şi Managing Director al Eurodent, un lanţ de clinici stomatologice originar din Norvegia, dar extins şi în Ungaria şi în Danemarca. „După înscrierea la Facultatea de Finanţe din Oslo, am urmat ca un curs firesc un masterat londonez, iar la sfârşitul anului 2005 am preluat postul de controlor financiar la compania de curierat şi logistică DHL, a declarat acesta pentru businessmagazin.

Astăzi a ajuns să aibă clinici amplasate în Oslo, Bergen, Alta şi Trondheim în Norvegia, precum şi în Copenhaga (Danemarca) şi Budapesta (Ungaria), cu un total de peste 100 de angajaţi.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete