O femeie își închiriază soțul pentru 40 de lire pe oră. Ce trebuie să facă pentru doamnele singure

O femeie din străinătate s-a gândit la o afacere inedită pentru a duce bani în familie, mai exact își închiriază soțul pentru 40 de lire pe oră. Cuplul au trei copii, dintre care doi au fost diagnosticați cu autism.

O femeie a avut o idee neașteptată și s-a gândit să-și închirieze soțul pe suma de 40 de lire pe oră, adică aproximativ 230 ron. Mai exact, bărbatul trebuie să le ajute pe doamnele singure. Soțul Laurei a renunțat și la locul de muncă pe care îl avea înainte, pentru că nu mai putea să facă față cererilor.

„Nu m-am așteptat niciodată ca afacerea să crească atât de rapid. A trebuit să începem să refuzăm cereri și să ne reducem orele de lucru, așa că acum îl închiriez de luni până vineri, de la 9.00 la 17.00', a spus femeia.

Serviciile lui James sunt destinate femeilor singure, pe care Laura vrea să le vină în ajutor cu această afacere. Laura îi face reclamă partenerului ei pe Facebook și pe o altă aplicație, relatează Spynews. Afacerea merge atât de bine încât James nu mai are locuri libere pentru următoarea lună.

„Primul client a avut nevoie de înlocuirea unui cadru de ușă, iar de atunci cererile au curs. A trecut de la un pachet normal la mult mai mult, cum ar fi așezarea unui covor și reconstruirea unui perete', adăugat aceasta.

Tot ce trebuie să facă James este să le ajute pe femeile care sunt singure cu diferite servicii, cum ar fi montarea mobilei, montarea unui televizor, punerea perdelelor sau refacerea unui perete distrus, lucruri care reprezintă o problemă pentru cele care nu au un partener sau ajutor.

Înainte ca soția lui să aibă ideea acestei afaceri, James lucra într-un depozit și nu era foarte bine plătit. Pentru o zi întreagă de lucru, bărbatul cere acum 250 de lire. Împreună cu soția sa are trei copii, doi dintre ei având autism.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete