Când revine Andreea Bălan pe scenă? Mai repede decât şi-a închipuit toată lumea!

Când revine Andreea Bălan pe scenă

Când revine Andreea Bălan pe scenă

Andreea Bălan a născut în urmă cu o săptămână o fetiţă, pe Clara Maria. Când revine Andreea Bălan pe scenă?

Din păcate, nașterea nu a fost lipsită de probleme. Andreea Bălan a suferit un stop cardio-respirator în timpul operației de cezariană.
Au fost momente dificile, medicii s-au luptat să îi salveze viața, iar acum artista se simte bine și își revine pe zi ce trece.

Chiar dacă a trecut prin clipe grele, Andreea Bălan nu poate să stea departe de scenă și public. Îndrăgita noastră artistă va reveni pe scenă la mai puțin de o lună de când a născut.

Când revine Andreea Bălan pe scenă? Mai repede decât şi-a închipuit toată lumea!

Andreea Bălan așteaptă cu nerăbdare să revină în forţă pe scenele din toată ţara.

Solista va urca pe scenă pe 30 martie cu un show plin culoare și energie. Această informație a fost confirmată pentru revista AVANTAJE chiar de impresarul artistei, Florin Nedelcu.

Andreea Bălan a răbufnit după ce a fost acuzată că și-a înscenat problemele de sănătate.

Aceasta este o poza facuta la cateva ore dupa ce mi-am revenit din stopul cardio respirator si totodata e cu putin timp…

Publicată de Andreea Balan pe Duminică, 10 martie 2019

“Aceasta este o poză făcută la câteva ore după ce mi-am revenit din stopul cardio respirator și totodată e cu puțin timp înainte să dau interviu la XNS (Antena 1 cf. ctr de 7 ani).
Nu mi-a fost ușor să stau așa cu gura pana la urechi și pe canapea, dar întodeauna am fost foarte puternică și indiferent de ce a fost în sufletul meu, sau de ce dureri fizice am avut, eu am zâmbit și am mers înainte.
Dar din păcate trăim într-o țară în care, drama are mai mult succes și dacă nu plângi pe la tv și nu te vaiți, înseamnă că nu ai pățit nimic și e totul o făcătură.
De-a lungul vieții am trecut prin multe drame, dar atât timp cât am putut să zâmbesc amar și să nu-mi arăt durerea, am făcut-o și am mers cu capul sus mai departe.
Cei care au lăsat comentarii mai puțin plăcute, ar trebui să învețe din asta…și să știți că noi, ăștia de pe la tv, avem o inimă totuși, ca d-aia se mai oprește din când în când…”, a scris Andreea Bălan pe pagina personală de Facebook.

 

 

Foto: facebook.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete