Când își va boteza Andreea Bălan fetița și în ce moment le va dezvălui fanilor chipul micuței?

A trecut prin momente dificile în ultima perioadă, motiv pentru care Andreea Bălan nu se grăbește să revină pe scenă sau să planifice evenimentele importante din viața ei. Vedeta a dezvăluit când își va boteza fetița, precizând și motivele pentru care a luat această decizie.

Operațiile pe care le-a suferit au pus-o la grea încercare, dar acum vedeta se simte din ce în ce mai bine, iar acest lucru este vizibil. După momentele mai puțin plăcute prin care a fost nevoită să treacă, Andreea Bălan se pregătește pentru evenimentele speciale ce vor urma, fără să grăbească lucrurile.

Când își va boteza Andreea Bălan fetița?

Tradiția spune că botezul ar trebui să aibă loc în primele luni de viață ale bebelușului, însă Andreea Bălan și George Burcea nu țin cont de superstiții. Cei doi își doresc o petrecere cu mulți invitați, ceea ce înseamnă că va fi nevoie ca evenimentul să fie foarte bine planificat. În plus, pentru că Andreea Bălan este în continuare slăbită, aceasta a decis ca botezul să aibă loc în toamnă, considerând că are nevoie de o perioadă în care să se pună pe picioare.

“În septembrie. Face șase luni și așa am făcut și cu Ella. Să stea și ea 6 luni. Nu avem superstiții, un botez necesită organizare, să îmi iau timp să mă vindec, apoi să ne apucăm de organizare, nu e așa simplu. Mai vreau să filmez un videoclip, poate în luna mai-iunie.”, a spus Andreea Bălan în emisiunea “Xtra Night Show”.

Când le va dezvălui fanilor chipul micuței Clara?

Dacă pe Ella a decis să o țină departe de ochii curioșilor timp de 2 ani, Andreea Bălan nu va proceda în aceeași manieră și cu mezina familiei. Fanii vedetei vor putea face cunoștință cu micuța Clara când aceasta va împlini 6 luni, fix în perioada în care va avea loc și botezul.

“Acum o să o ținem ascunsă vreo 6 luni, până pe la botez așa. E frumoasă și are ochii albaștri.”, a spus Andreea Bălan.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Andreea Bălan.

Foto: facebook

Citește și:

De ce Kate Middleton și-a schimbat stilul vestimentar în ultima perioadă?

Britney Spears, internată într-o clinică de sănătate mintală. Ce se întâmplă cu celebra cântăreață?

Paula Pavel, eliminată din Fermă după doar o zi. Reacția dură a Mihaelei Rădulescu: Acum pleci!'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete