Când își va boteza Adela Popescu băiețelul? Totul este pregătit pentru marele eveniment!

Adela Popescu a devenit mamă pentru a doua oară în urmă cu trei luni, iar acum, prezentatoarea de televiziune și soțul acesteia, Radu Vâlcan, se pregătesc de botez. Marele eveniment se apropie cu pași repezi, Adela Popescu dezvăluind când își va boteza cel de-al doilea băiețel.

Adela Popescu este o mămică cu normă întreagă și se ocupă de creșterea celor doi copii, Alexandru și Andrei, iar acest lucru îi ocupă aproape tot timpul. Dacă după nașterea primului copil programul ei s-a schimbat complet, având în vedere că micuțul se trezea foarte des, iar vedeta nu se putea odihni, de această dată, situația este diferită și asta pentru că cel de-al doilea băiețel, Andrei, este liniștit, continuă să doarmă, un lucru important pentru orice proaspătă mămică. Invitată într-o emisiune de televiziune, Adela Popescu a dezvăluit cum se descurcă în rolul de mămică, dar și care a fost principala ei grijă în momentul în care Andrei, cel de-al doilea copil, a ajuns acasă.

“Preocuparea noastră principală după ce am născut nu a fost să am grijă de ăsta mic să supraviețuiască, ci cu Alexandru să nu îi provocăm vreo traumă. Pentru unii frați poate să fie foarte greu.”, a spus Adela Popescu, potrivit protvplus.ro.

Când își va boteza Adela Popescu băiețelul?

Deși are un program foarte încărcat, Adela Popescu a reușit să își facă timp, să se organizeze și a stabilit când va avea loc botezul micuțului Andrei. Totul este pregătit pentru marele eveniment, iar cei doi părinți au așteptat ca vremea să se încălzească pentru ca petrecerea să iasă exact așa cum își doresc.

“Facem botez, în sfârșit facem botez! Am așteptat să treacă perioada asta cu frigul, cu virozele și acum pare că se încălzește. O să facem botezul la începutul lui mai, am găsit și o locație foarte frumoasă, ne place foarte mult, suntem foarte încântați. Am vorbit și cu preotul, ne primește. Treaba e stabilită. I-am luat și celui mic hăinuțe, dar cred că îi rămân mici totuși pentru că el crește. Ultima listă cuprindea aproape 80 de invitați, chiar mai mulți decât la nuntă. Suntem sociabili în ultima vreme, nu știu ce se întâmplă cu noi.”,  a spus Adela Popescu în emisiunea “Vorbește lumea”.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Adela Popescu.

Foto: facebook

Citește și:

Muzica lui Michael Jackson, scoasă din playlistul mai multor radiouri. Care este motivul?

Andreea Marin, copia fidelă a mamei ei. Mesajul emoționant transmis de vedetă de Ziua Mamei: Aș vrea să-mi fie permisă o vizita în cer'

Primele fotografii cu Monica Bellucci și iubitul ei. Este cu 18 ani mai tânăr decât ea!

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete