Când începe „Clanul”, sezonul 2. Anunțul făcut de Anghel Damian

Anghel Damian a anunțat când va începe cel de-al doilea sezon al serialului „Clanul'. Regizorul nu a dezvăluit data exactă, ci doar perioada în care va reveni la PRO TV.

Scenarist și regizor al serialului de succes de la PRO TV, Anghel Damian a răspuns curiozițăților fanilor. „Foarte curând. Primele luni din anul 2023. Vine repejor anunțul cu data exactă', a răspuns iubitul lui Theo Rose. De asemenea, Anghel Damian a anunțat că vor mai apărea noi actori în serial. „Da! Actori mari, personaje grele', a spus acesta.

Mulți au fost curioși să afle câte sezoane are serialul de la PRO TV. „Depinde doar de voi. Dacă vă uitați, se vor face atâtea sezoane cât să putem spune povestea așa cum se cuvine…', a fost răspunsul pe care l-a oferit iubitul lui Theo Rose, potrivit Libertatea.

davidSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Finalul primului sezon „Clanul'

Secrete. Identități încărcate de minciuni. Un trecut apăsător. Crime. Putere. Iubire. Emoție. A fost primul sezon din serialul fenomen al acestui an – CLANUL! Tudor și David și-au scris paginile de final din ultimul capitol al primului sezon. Povestea merge mai departe, filmările pentru cel de-al doilea fiind acum în toi. 

După ce a fost convins că Tudor se află în spatele tuturor problemelor actuale din viața lui, Bebe și-a făcut un nou scop: să-l prindă pe gabor și să se răzbune. 'Îi iau gâtul ca la pui', le-a spus el oamenilor săi și i-a trimis în ceea ce s-a demonstrat a fi o nouă capcană.  

Într-un univers deja încărcat de personaje negative, cu planuri ascunse, și-a făcut apariția Stăpâna, cea care se pare că i-a pus gând rău lui Tătuțu! Și cea care aparent se află în spatele celei mai dureroase vești din finalul sezonului: 'A murit Măcelaru. Ieșiți pe stradă și ziceți'. Marea surpriză? Noul ei aliat este nimeni altul decât Pelicanu, cândva om de încredere în casa lui Tătuțu: 'L-am terminat…'. 

Să fi fost această explozie momentul dur al unei noi realități? Sau doar o nouă intrigă care va complica totul? Ce va face David acum că este cu pistolul pe urmele lui Tudor? Ce planuri mai ascunde Stăpâna? Tot mai multe întrebări care-și vor găsi răspunsul în sezonul 2! 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete