Când a murit, de fapt, Răzvan Ciobanu. Raportul oficial schimbă tot ce știam până acum

Răzvan Ciobanu a murit în a doua zi de Paște, pe 29 aprilie 2019. Cel puțin, așa s-a știut până acum. La șapte luni de la moartea tragică a creatorului de modă, ancheta a ajuns la final. Raportul oficial schimbă tot ce se știa până acum. Dezvăluirile Laurei Vicol, avocata și prietena bună a designerului, a dezvăluit când a murit, de fapt, Răzvan Ciobanu.

Când a murit, de fapt, Răzvan Ciobanu

Potrivit Laurei Vicol, citată de spynews.ro, Răzvan Ciobanu nu a murit pe 29 aprilie, data la care a i-a fost găsit trupul, ci pe 28 aprilie: “El nu a murit pe 29 aprilie, așa cum s-a vehiculat luni dimineață, când a fost găsit. El a murit seara, duminica sfântă de Paști, către ora 23.00. Corpul lui a fost găsit a doua zi dimineață. A murit la ora 22.55″, a spus Laura Vicol, la „Xtra Night Show', potrivit sursei citate.

Care a fost cauza oficială a morții creatorului de modă

Potrivit medicilor, Răzvan Ciobanu ar fi suferit un atac cerebral, care ar fi cauzat scăparea de sub control a mașinii. Raportul medico-legal arată, însă, că moartea i-a fost provocată de rănile suferite de pe urma accidentului.

„A fost clasat drept accident de circulație, iar moartea a fost cauzată de leziunile pe care le-a suferit. Presupunerea este că toate organele interne i-au fost distruse, pentru că el a făcut infarct înainte să intre… deci, el când a intrat pe acea bucată de drum, a suferit un atac cerebral și din acea cauză, era și poziția de rigor mortis. El era deja mort […] A fost propulsat prin parbrizul mașinii, iar mașina s-a rostogolit peste el. Așa a fost strivit'a mai spus avocata lui Răzvan Ciobanu în emisiunea „Xtra Night Show'.

Citeste si

Răzvan Ciobanu a murit la 43 de ani, după o viață complicată și un destin ciudat

Cum arată Cătălin Botezatu după intervenția chirurgicală prin care i s-a extirpat tumora de la nivelul colonului. Suferința a lăsat urme pe chipul creatorului de modă

Lady Diana, teribil de afectată de moartea prietenului său Gianni Versace. Care a fost cea mai mare temere a prințesei după asasinarea creatorului de modă

Foto: facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete