Corina Bud, poze indecente pe internet: „Nu am bani”

Corina Bud

De-a lungul timpului, Corina Bud a avut numeroase apariții excentrice și sexy care arată încrederea în sine. De când a devenit mamă, cântăreața s-a schimbat și a ieșit din lumina reflectoarelor ocupându-se exclusiv de fiul său.

Cu toate acestea, Corina își ține la curent admiratorii prin intermediul rețelelor de socializare. De curând, ea a postat pe Instagram câteva poze destul de indecente, fiind mai mult dezbrăcată decât îmbrăcată. Ea purta un sutien negru, minuscul și o pereche de bikini (vezi galeria foto). Văzând aceste poze, un urmăritor al paginii sale a întrebat-o de ce nu mai apare pe scenă și preferă să iasă în evidență și să-și expună trupul mai mult gol.

„Ce s-a întâmplat cu tine?!?!?! de ajungi să te faci văzută mai mult, aproape dezbrăcată, decât pe scenă în spatele microfonului. Nu cântai rău deloc… Ce e cu tine?!?!?!', a fost comentariul acestuia.

Corina nu a întârziat să-i răspundă, iar mesajul acesteia a fost surprinzător.

„Nu am bani pentru haine și nici pentru microfon' a fost replica dată de Corina Bud, în limba spaniolă.

Corina Bud revine în lumea muzicală

Deși nu a mai scos piese în ultima vreme, Corina a pregătit o revenire spectaculoasă. Ea a anunțat că a scos o piesă care s-a născut din propria poveste. Single-ul se numește „Superstar'.

„De-a lungul carierei mele, am ales să cânt melodii pe care le iubesc, cu care publicul meu poate rezona, însă această piesă s-a născut dintr-o poveste personală, motiv pentru care am ales-o drept primul meu single după atâta timp', a declarat Corina.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete