Fosta soție a lui Bebe Cotimanis va ajunge la mănăstire. Declarația Florinei Mărcuță: „Mi-am dorit să am vara liberă, să mă bucur de ea”

Florina Mărcuță e fosta soție a lui Bebe Cotimanis. În 2018, ei au divorțat și și-au refăcut viețile. Ea e make-up artist și, mai nou, e studentă la Facultatea de Teologie. A trecut cu breo de primul an și acum anunță că se pregătește pentru o tabără de creație.

Florina Mărcuță a intrat a 10-a la Facultatea de Teologie, la secția Artă Sacră. „Am terminat cu bine, cu media peste 9. Nu am calculat, dar cred că am 9,33. Mai am două săptămâni de practică la un atelier de restaurare, dar examenele le-am trecut pe toate cu bine. Am 7 note de 10 în acest semestru. Mi-am dorit să am vara liberă, să mă bucur de ea.

O lună am fost ocupată cu un proiect, iar acum abia aștept să plec în vacanță. Sunt pe o listă în așteptare pentru o tabără de grafică la Mănăstirea Sihăstria. Să văd dacă reușesc să mai prind un loc. În Moldova, la Mănăstirea Sihăstrie, la una dintre taberele organizate acolo, este venit un profesor din America. Nu m-am înscris mai devreme, pentru că nu am știut exact ce program voi avea', a declarat Florina Mărcuța pentru Fanatik.

florina-marcuta-la-teologie-2SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

„Am zis că fac ceva și pentru sufletul meu. Am zis să fac ceva mai mult. Am vorbit cu profesorul care îmi dădea lecții de pictură și l-am întrebat dacă am șanse să merg mai departe. La Teologie am mai avut o tentativă de a mă înscrie, când Matei (fiul ei și al celebrului actor și „voce' a PRO TV, Bebe Cotimanis, n.red.) era în clasa a VII-a.

Dar nu puteam să mă duc. Dar anul trecut, în luna mai, m-am decis foarte repede. M-am interesat de ce lucrări este nevoie. Voiam Teologie sau Pedagogie, pentru UNARTE (Facultatea de Artă, n.red.) nu eram pregătită. Speram ca măcar la Pedagogie să fac față la examen', a mai spus ea.

Florina Mărcuță și Bebe Cotimanis au avut o relație 14 ani, în 2014 s-au căsătorit, iar în 2018 au divorțat.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete