Călătoria spre un milion de euro cu Ciprian Enea

avantaje.Profesorul de fericire.30.05.2014

Ciprian Enea, poet, doctorand în filosofie, ziarist şi călător de meserie, este românul premierelor în literatură şi turism. A realizat Top 100 cele mai frumoase destinatii ale lumii şi a vizitat Top şapte noi minuni ale lumii, a inventat profesia de consultant turism şi a publicat în anul 2012 primul jurnal de calatorie erotic, Jurnalul unui călător boem – 1001 de femei.

Astăzi, Ciprian Enea se intoarce cu un nou jurnal de călătorie, Profesorul de fericire – Cum să faci un milion de euro, pentru a-ţi oferi una dintre cele mai importante lecţii de viaţă, pe care a invăţat-o în călătoriile sale în peste 140 de tări, dar mai ales în întoarcerile acasă.

Drumul spre fericire

Volumul ni-l prezinţă pe autor în cele mai importante etape ale drumului său spre un milion de euro, plin de învăţăminte şi aventuri. Copilul Ciprian, abia mutat in Aşezarea Pierdută dintre Munţi din cauza unor probleme de sănătate, curios, dar neînteles, plin de visuri şi speranţe, şi-a găsit fericirea printre cărţi.

Îl vei descoperi pe adolescentul care află ce este dragostea şi dezamăgirea amoroasă, pe tânărul rebel căruia îi plac călătoriile şi distracţiile şi visează să fie propriul său şef, susţinut îndeaproape de o soţie răbdătoare şi încrezătoare, pe adultul care ia cea mai importantă decizie din viata sa şi pe filosoful iniţiat la Muntele Athos, care învaţă adevarata lecţie de fericire, concretizată în două mogâldeţe cu suflete uriaşe, Sabin şi Matilda, noile unităţi de măsurare a fericirii.

Cartea pentru suflet

Vei râde în hohote la năzbâtiile chiţibusarului, povestite cu mult umor, te vei înduioşa la lecţiile lui Nelu Timis, orbul de la scara vecină, şi te vei imagina în locurile vizitate, odată cu autorul, ca într-un final, odată ce ultimele cuvinte ale cărţii şi-au pierdut deja ecoul minţii, să fii fericit. Profesorul şi-a dus lecţia la bun sfârşit.

Autor: Geanina Ichim

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vacanta