Mihai Găinușă, declarații uimitoare despre relația cu Șerban Huidu. Cum și-a caracterizat fostul coleg și prieten?

Mihai Găinușă și Șerban Huidu au încântat ani la rând telespectatorii prezentând emisiunea „Cronica cârcotașilor', difuzată de Prima TV. Dincolo de acest aspect, cei doi erau și foarte buni prieteni, însă de la o vreme, relația lor s-a răcit și au ajuns să nu-și mai vorbească.

Mihai Găinușă a fost invitatul lui Cătălin Măruță și a acceptat provocarea sosurilor iuți, astfel că fostul prezentator de televiziune a făcut câteva declarații uimitoare despre Șerban Huidu.

Pentru că nu a vrut să guste din sosurile pregătite de Măruță, Găinușă a acceptat să răspundă la întrebări. Astfel că a fost nevoit să spună câteva cuvinte care să-l descrie pe fostul său coleg.

„Este arogant, neparolist și coleric, în sensul rău al cuvântului', a spus Mihai Găinușă în emisiunea de la Pro TV, potrivit Fanatik.

Mihai Găinușă s-a retras după 14 ani de emisie. În urma unui conflict pe care l-a avut cu Șerban Huidu, în 2014, jumătatea cronicii a încheiat colaborarea, dar și prietenia cu acesta.

„Mi-am asumat responsabilitatea coordonării emisiunii când Șerban nu era capabil', a spus Mihai Găinușă.

Mihai Găinușă, declarații uimitoare despre relația cu Șerban Huidu. Cum și-a caracterizat fostul coleg și prieten?SeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 4)

Șerban Huidu nu a fost singura vedetă caracterizată dur de Găinușă. Florin Călinescu a fost de asemenea catalogat ca fiind arogant.

„Trecut: talentat, bun organizator și arogant. Prezent: arogant, și mai arogant, mai puțin talentat', l-a descris fostul prezentator pe celebrul om de televiziune.

Mihai Găinușă și-a început cariera în televiziune în anul 1997. Din nefericire, câteva conflicte pe care le-a avut cu Șerban Huidu, cel alături de care a format o echipă prezentând emisiunea „Cronica Cârcotașilor', l-au determinat să-și croiască un alt drum.

Motiv pentru care a ales să fie om de radio, astfel că Mihai Găinușă moderează împreună cu Oana Paraschiv emisiunea „Matinal efervescent' de la Național FM.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete