Cadavrul unui fost actor din “Seinfeld” a fost găsit într-o râpă!

În luna iulie a acestui an, autoritățile din statul american Oregon au descoperit cadavrul aparținând unui bărbat într-o râpă, iar acum, la 4 luni de la nefericitul eveniment, oamenii legii au dezvăluit identitatea celui care și-a pierdut viața. Este vorba despre un fost actor din celebrul serial “Seinfeld”. 

Cadavrul unui fost actor din “Seinfeld” a fost găsit într-o râpă!

Actorul găsit fără viață într-o râpă este Charles Levin. Acesta este cunoscut în special pentru rolul pe care l-a interpretat în serialul “Seinfeld”. Actorul în vârstă de 70 de ani a dispărut în această vară, mai exact pe 8 iulie. Dispariția a fost anunțată de către fiul acestuia.

În urma cercetărilor, autoritățile au descoperit automobilul acestuia, iar în interiorul mașinii se aflau rămășițele câinelui actorului, dar nu și ale lui. Ulterior, într-o râpă a fost descoperit cadavrul unui bărbat, însă abia după 4 luni de cercetări anchetatorii au putut depista identitatea persoanei decedate. După mai multe teste s-a putut stabli cu certitudine că este vorba despre actorul Charles Levin.

Cum a murit actorul Charles Levin?

actor din Seinfeld a fost găsit într-o râpă

Investigațiile au arătat că moartea actorului Charles Levin a survenit în mod accidental. Mai exact, mașina acestuia a rămas blocată pe drumul impracticabil, iar acesta a coborât din autoturism pentru a căuta ajutor. Din neatenție, Charles Levin a căzut într-o râpă cu o înălțime de aproximativ 100 de metri, fapt care i-a provocat decesul imediat.

De-a lungul carierei, Charles Levin a apărut în mai multe show-uri de televiziune și filme.

Foto: libertatea.ro, captură youtube

Citește și:

Laurențiu Duță, operat de urgență. A ajuns la spital cu hemoragie internă!

Acum este o actriță de succes, dar Angelina Jolie își dorea să devină director al unei case funerare! Care este motivul din spatele acestei decizii?

Prințul William, încă o dovadă de iubire pentru Kate Middleton. Gestul pe care ducele de Cambridge l-a făcut în văzul tuturor!

 

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete