Cadavrul unui fost actor din “Seinfeld” a fost găsit într-o râpă!

actor din Seinfeld a fost găsit într-o râpă

În luna iulie a acestui an, autoritățile din statul american Oregon au descoperit cadavrul aparținând unui bărbat într-o râpă, iar acum, la 4 luni de la nefericitul eveniment, oamenii legii au dezvăluit identitatea celui care și-a pierdut viața. Este vorba despre un fost actor din celebrul serial “Seinfeld”. 

Cadavrul unui fost actor din “Seinfeld” a fost găsit într-o râpă!

Actorul găsit fără viață într-o râpă este Charles Levin. Acesta este cunoscut în special pentru rolul pe care l-a interpretat în serialul “Seinfeld”. Actorul în vârstă de 70 de ani a dispărut în această vară, mai exact pe 8 iulie. Dispariția a fost anunțată de către fiul acestuia.

În urma cercetărilor, autoritățile au descoperit automobilul acestuia, iar în interiorul mașinii se aflau rămășițele câinelui actorului, dar nu și ale lui. Ulterior, într-o râpă a fost descoperit cadavrul unui bărbat, însă abia după 4 luni de cercetări anchetatorii au putut depista identitatea persoanei decedate. După mai multe teste s-a putut stabli cu certitudine că este vorba despre actorul Charles Levin.

Cum a murit actorul Charles Levin?

actor din Seinfeld a fost găsit într-o râpă

Investigațiile au arătat că moartea actorului Charles Levin a survenit în mod accidental. Mai exact, mașina acestuia a rămas blocată pe drumul impracticabil, iar acesta a coborât din autoturism pentru a căuta ajutor. Din neatenție, Charles Levin a căzut într-o râpă cu o înălțime de aproximativ 100 de metri, fapt care i-a provocat decesul imediat.

De-a lungul carierei, Charles Levin a apărut în mai multe show-uri de televiziune și filme.

Foto: libertatea.ro, captură youtube

Citește și:

Laurențiu Duță, operat de urgență. A ajuns la spital cu hemoragie internă!

Acum este o actriță de succes, dar Angelina Jolie își dorea să devină director al unei case funerare! Care este motivul din spatele acestei decizii?

Prințul William, încă o dovadă de iubire pentru Kate Middleton. Gestul pe care ducele de Cambridge l-a făcut în văzul tuturor!

 

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete