Laurențiu Duță, operat de urgență. A ajuns la spital cu hemoragie internă!

Un accident banal i-a pus viața în pericol lui Laurențiu Duță. Artistul a ajuns la spital cu hemoragie internă, iar medicii au intervenit rapid și au luat decizia de a-l opera de urgență. 

Laurențiu Duță a fost la un pas să își piardă viața. Solistul trupei 3Sud Est se afla alături de colegii săi la Pitești pentru a susține un concert, atunci când un incident nefericit i-a pus sănătatea în pericol.

Laurențiu Duță, operat de urgență. A ajuns la spital cu hemoragie internă!

Laurențiu Duță a ajuns de urgență la spital, cu hemoragie internă, iar totul s-a întâmplat din cauza unei furculițe. Mai exact, în timp ce artistul servea masa alături de colegii săi, tacâmul fabricat din plastic s-a rupt, iar Laurențiu Duță a înghițit o bucată de plastic. Aceasta din urmă a ajuns direct în esofag, iar artistul a fost transportat rapid la spital pentru îngrijiri medicale.

“Mi s-a extras rapid bucata de plastic înfiptă în esofag și mi-am revenit repede, din fericire.  Le mulțumesc celor ce au venit  în acea seară sperând să ne vadă la Pitești, care au înțeles situația. Ne-am recompensat două zile mai târziu, după ce m-am recuperat., a spus Laurențiu Duță, potrivit libertatea.ro.

Inițial, artistul a ajuns la Spitalul din Pitești, dar pentru că aici personalul pregătit pentru intervenții endoscopice lucra doar în timpul zilei, Laurențiu Duță a fost transportat la Spitalul Floreasca din Capitală. Existând riscul de a suferi un blocaj respirator, dar și de a dezvolta diferite inflamații, artistul a fost operat de urgență. În prezent, starea lui Laurențiu Duță este una bună, acesta reușind să își revină rapid după acest incident.

Pentru că numărul persoanelor care folosesc astfel de tacâmuri este tot mai mare, artistul a avut și o recomandare.

“MARE ATENȚIE la tacâmurile din plastic cu precădere la cele albe. Datorită faptului că sunt din ce în ce mai subțiri sunt un real pericol pentru sănătatea noastră. Eu am pățit-o în urmă cu două săptămâni în seara dinaintea unui concert 3 Sud Est în Pitești. Am comandat mâncare la hotelul unde eram cazat și în timp ce serveam, furculița din plastic s-a rupt și o bucată ascuțită din ea s-a înfipt în esofag. Am ajuns la spitalul de urgență din Pitești dar acolo neavând endoscop, decât în timpul zilei, a trebuit să plec imediat spre Spitalul de Urgență Floreasca din București unde prin endoscopie mi s-a extras bucățica de plastic din esofag. M-am recuperat rapid și concertul l-am reprogramat după două zile. Situația putea fi mai gravă dacă bucata de plastic ingerată ajungea în stomac astfel putând provoca o perforație intestinală. Am scris aceste rânduri ca un avertisment în speranța că acest tip de tacâmuri albe din plastic foarte subțire să nu mai fie comercializat pentru că reprezintă un real pericol pentru fiecare dintre noi.”, a fost mesajul postat de Laurențiu Duță pe facebook. 

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Laurențiu Duță.

Foto: facebook

Citește și:

Acum este o actriță de succes, dar Angelina Jolie își dorea să devină director al unei case funerare! Care este motivul din spatele acestei decizii?

Prințul William, încă o dovadă de iubire pentru Kate Middleton. Gestul pe care ducele de Cambridge l-a făcut în văzul tuturor!

Pink se retrage din muzică! Ce motiv se află în spatele deciziei radicale?

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete