Cabral se plânge pe internet. Ce pățește cu Namiko și Tiago, copiii lui: „Umblă prin casă de zici că-s în filmul Zombie”

Cabral a povestit într-o postare pe Facebook că micuța Namiko și fratele ei, Tiago, copiii din mariajul cu Andreea Ibacka, nu se bagă devreme la somn, în fiecare seară adorm foarte târziu deși el înceracă să le citească, să le spună povești.

În prezent, Namiko are cinci ani, iar Tiago va împlini luna următoare doi ani. Copiii sunt foarte activi, inclusiv seara, când nu se bagă devreme la somn. „Bună ziua. Mă numesc Cabi și sunt tată de fete și de băiat. Rog și eu acum, public, asumat, să-mi explice și mie un părinte cum e cu copiii ăia perfecți care se culcă la 20:00 și dorm până la 07:30.

Cabral, despre copiii lui: „Le vorbesc frumos, le spun povești,… mai am să le dansez la bară și să le cânt la harpă, că tot degeaba, nu adorm!'

Că ăștia ai mei ori au softul stricat, ori au moștenit frichineală în koor de la tac’su, ori nu știu ce au, că nu vor să doarmă, mănenemă, orice le-aș face! Dacă îi pun în pat la 20:00… e ca și cum aș băga găina vie în cuptor! De nu se frichinesc, se rostogolesc, se smotocesc… tocesc cearceafurile alea de le fac chiloți! Le vorbesc frumos, le spun povești, le pun muzică… mai am să le dansez la bară și să le cânt la harpă, că tot degeaba, nu adorm!

Și dacă se întâmplă să adoarmă – ca prin minune – la 21:00… m-am nenorocit! La 05:00 A.M. umblă prin casă de zici că-s în Zombie 3 – Învierea!!!', a scris Cabral pe Facebook.

Și a continuat: „Spuneți-mi și mie, vă roagă fratele vostru din Berceni, cum e să ai un copil din ăla din film, de-l bagi în pat, îl pupi pe frunte, îi urezi “Noapte bună, tati te iubește!” și el închide ochii fericit și doarme ca nebunu’ până la 07:00 dimineața! Că pe ai mei… până nu-i ameninț cu cuțitele de bucătărie, nu-i conving să stea lipiți de cearceafurile alea! Vă mulțumesc. p.s. Bine că nu se văd cearcănele la afro-români, că eram desfigurat deja!'.

Cabral și copiiiSeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 6)

Fanii au reacționat la postarea lui Cabral, mulți au spus că înțeleg, nici copiii lor nu adorm devreme. „Viata bate filmul bro 🤣 suntem la același asentiment.. Nu exista rezolvare decât după ce se muta la casele lor', „Ce vise ai! A mei abia la 12 sting lumina.. Nu am zis că și adorm..', „Mă înscriu pe lista de așteptare, sa primesc sfaturi, de la așa zisele mame perfecte, și …de ce nu …tati perfecti 🤷‍♀️😂 nu numai că nu doarme devreme, dar se mai și trezește de 48382 ori, oricât l-am pupa noi de noapte buna 😂😂😂 al meu cred că nici soft nu mai are, de la atâtea defecte in ale somnului 🤦🏼‍♀️'.

A apărut ediția de septembrie a revistei Avantaje

Septembrie este o lună ca o bornă de hotar, este luna ce deschide ușa toamnei, cu vreme schimbătoare, capricioasă dar, probabil, așteptate de mulți, stropi binecuvântați de ploaie. Începem toamna în forță, dărâmăm mituri și învățăm de la specialiști să ne ferim de capcane și pericole care ne pot pune sănătatea sub imperiul riscului.

E important pentru sănătatea ta să știi ce este colesterolul, când devine periculos și cum îl poți menține între valori normale. Este prietenul și, în același timp, dușmanul nostru. Prieten, pentru că este indispensabil bunei funcționări a organismului; dușman, pentru ca se depune pe arterele noastre, ajungând să le obtureze.

Ce efecte are Sindromul Instagram? „Imaginea perfectă, dar falsă, lipsită de o poveste, nu poate construi o familie, pentru că nu poate stârni în bărbat decât dorințe sexuale ce se consumă mult prea repede – Psiholog Constantin Cornea

Fenomenul de ghosting afectează din ce în ce mai mulți oameni, și, cel mai adesea, își are rădăcinile în insecuritățile și problemele celui care fuge, nu în comportamentul celui părăsit.

Interviu în exclusivitate:

Prof. Dr. Gheorghe Peltecu, specialist în obstetrică-ginecologie: Excesul operațiilor cezariene fără o indicație medicală a început să își arate efectele nocive

Află mai multe din ediția print Avantaje septembrie:: https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete