Bianca Drăgușanu a răbufnit după ce fiica ei a fost criticată. Vedeta a ieșit la atac: „Leșinatelor împopoțonate”

Bianca Drăgușanu a fost deranjată de comentariile răutăcioase pe care le-a primit pe rețelele de socializare de la unii fani. Unii au criticat felul în care a apărut Sofia la petrecerea de ziua ei, alții s-au legat de ținuta vedetei la eveniment.

De curând, Sofia, fiica Biancăi Drăgușanu și a lui Victor Slav, a fost sărbătorită, deși astăzi împlinește șapte ani. La petrecerea de ziua ei micuța a îmbrăcat un tricou alb, simplu, iar părul l-a avut prins în coadă. Fanii au criticat faptul că nu a fost îmbrăcată în vreo rochiță, cu părul atent aranjat.

Comentariile răutăcioase au ajuns la Bianca Drăgușanu, care a răbufnit. „De ziua ei, Sofia a fost ciufulită și fără rochiță cu puf! De ziua ei, Sofia a țopăit 7 ore de bucurie într-un topogan gonflabil, a dansat, s-a jucat la 40 de grade! Pentru cele care ați avut o problemă ba că nu râde (pentru că nu voia poze), ba că e ciufulită, ba că e urât îmbrăcată, sunteți niște imbecile retardate!

Copilul meu s-a bucurat și a fost fericit pentru că n-am obligat-o să stea cu fundiță în păr sau la 3566 de poze pentru cretine ca voi! Marș d-aici!

Cât despre ținuta mea, voi, iepele lui Zoro, m-am simțit perfect și lejer la 40 de grade șopăind de fericire! Leșinatelor împopoțonate ca pomul de Crăciun, ar trebui să pun pozele voastre aici să vă faceți comunitatea curcilor împăiate, că și adunate la un loc nu faceți cât una bună.', a scris Bianca Drăgușanu în mediul online.

bianca-dragusanu-criticata-instagram-5SeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 6)

Bianca Drăgușanu: „Copilul meu s-a îmbrăcat cu ce a vrut el, a mâncat ce a vrut el'

Și la Antena Stars, într-un interviu, Bianca Drăgușanu a comentat criticile primite, mai ales cele despre fiica ei. A fost foarte deranjată de atitudinea unor fani. „Mai mult de jumătate din mesajele care mi-au fost lăsate la poza cu copilul meu pe care am pus-o pe Instagram, mai mult de jumătate din mesaje în loc să îi ureze la mulți ani, de ziua ei, au fost să critice faptul că Sofia ar fi fost ciufulită, și îmbrăcată foarte urât, și că eu m-am afișat dezbrăcată, adică într-un sutien.

Acum, nu neapărat că dau explicații, dar la modul general, vreau să vă spun că a fost o zi de naștere ca la carte. În care copilul meu s-a îmbrăcat cu ce a vrut el, a mâncat ce a vrut el, a dansat cât a vrut el și s-a jucat cât a vrut el, de la începutul petrecerii și până la sfârșit', a mai explicat ea.

A apărut ediția de septembrie a revistei Avantaje

Septembrie este o lună ca o bornă de hotar, este luna ce deschide ușa toamnei, cu vreme schimbătoare, capricioasă dar, probabil, așteptate de mulți, stropi binecuvântați de ploaie. Începem toamna în forță, dărâmăm mituri și învățăm de la specialiști să ne ferim de capcane și pericole care ne pot pune sănătatea sub imperiul riscului.

E important pentru sănătatea ta să știi ce este colesterolul, când devine periculos și cum îl poți menține între valori normale. Este prietenul și, în același timp, dușmanul nostru. Prieten, pentru că este indispensabil bunei funcționări a organismului; dușman, pentru ca se depune pe arterele noastre, ajungând să le obtureze.

Ce efecte are Sindromul Instagram? „Imaginea perfectă, dar falsă, lipsită de o poveste, nu poate construi o familie, pentru că nu poate stârni în bărbat decât dorințe sexuale ce se consumă mult prea repede – Psiholog Constantin Cornea

Fenomenul de ghosting afectează din ce în ce mai mulți oameni, și, cel mai adesea, își are rădăcinile în insecuritățile și problemele celui care fuge, nu în comportamentul celui părăsit.

Interviu în exclusivitate:

Prof. Dr. Gheorghe Peltecu, specialist în obstetrică-ginecologie: Excesul operațiilor cezariene fără o indicație medicală a început să își arate efectele nocive

Află mai multe din ediția print Avantaje septembrie:: https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete