Cabral, prima reacție după ce a fost înlocuit la PRO TV: „Mi-a cam dat cu niște palme transpirate”

Cabral a avut o primă reacție, după ce a văzut emisiunea lui Cosmin Seleși la PRO TV. Prezentatorul a decis să se retragă o perioadă din televiziune, după ce a încheiat filmările pentru show-ul „Sunt celebru, scoate-mă de aici!'.

La PRO TV, Cabral prezenta emisiunea „Ce spun românii', după ce s-a retras de pe micul ecran, conducerea l-a pus în locul său pe Cosmin Seleși cu noua emisiunea „Batem palma?'. Prezentatorul a fost uimit de valul de reacții al fanilor după ce show-ul prezentat de el a fost scos de pe post.

„Azi a fost prima zi fără Ce spun romanii pe sticlă.

A intrat în loc “Batem palma”, un proiect nou, o emisiune concurs – format internațional.

Am citit până acum un potop de comentarii prin diverse locuri din online, foarte multe dintre ele vorbind frumos tare despre CSR.

Și, de ce să mint, mi-a cam dat cu niște palme transpirate și bătăi de inimă mai rapide să citesc cum atâția oameni apreciază o emisiune la care lucrez de șapte ani.

Șapte ani, da.

Peste 1600 de episoade difuzate.

Multă muncă.

Dar și muuuulte familii mișto, mult râs și multe clipe de calitate.

Deci… n-avea cum să nu crească inima-n echipa noastră și-n mine, citind atâtea aprecieri. Pentru care mulțumesc frumos.

În același timp… mi s-a cam creponat inima când am văzut reacțiile declanșate de noul proiect.

Și regret că a fost așa primul val de comentarii.

Și sper ca pe parcursul aceste săptămâni să se schimbe impresia, pentru că știu echipa care a produs emisiunea asta… și e o echipă bună și care știe ce face.

Și-l știu și pe Cosmin. Și el știe ce face.

Cred sincer că reacția asta inițială este legată de faptul că “Ce spun românii” a avut peste 1.600 de ediții pe post, oamenii s-au obișnuit cu un anume tembel din Berceni la ora aia.

Și nu cred că reacția asta este legată de calitatea noului proiect.

Sper să vă uitați la “Batem palma” și să vă placă.

Noi… o să ne mai vedem.

Pe-aci pe Fb, pe Insta, pe cabral.ro… sănătoși să fim, să ne fie copiii bine… și să ne întâlnim pe zâmbet. 🙂', a scris Cabral pe pagina sa de Facebook.

cabral-se-retrageSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Despre show-ul „Batem palma?'

Show-ul în care concurenții se iau la întrecere cu norocul, își pun intuiția pe primul plan și speră ca la final să câștige marele premiu: 100.000 de lei. 

Cei 24 de concurenți care intră în prima ediție sunt: Gwendoleen Cepraga, Andrei Iliuță, Oana Ceauși, Ștefan Dincă, Carina Macavei, Cristina Costiniu, Cristian Roman, Eliza Fermuș, Mihai Manolache, Iulia Demetrescu, Cristian Geamăn, Ayako Funatsu, Frederic Icare, Andreea Lupescu, Alexandru Balaban, Mihaela Tănasie, Constantin Dumitru, Anca Vitan, Marius Ursan, Andreea Istrate, Cătălin Calaver, Lăcrămioara Bârdahan, Sînziana Ciuculete și Cristiana Harhătă. 

Dintre aceștia, calculatorul va alege aleator un concurent. Acesta se va afla pentru prima dată în emisiune față în față cu luarea deciziilor care îi pot schimba viitorul. Va bate palma sau va merge până la capăt? Cu fiecare rundă, concurentul ales va trebui să deschidă cutiile colegiilor și să spere că elimină cele mai mici sume pe care acestea le ascund. După fiecare rundă, în funcție de sumele rămase în concurs, Banca îi va face o contraofertă pe care concurentul o poate accepta pe loc sau o poate refuza și merge mai departe în joc.  

Odată ce jocul se încheie pentru un concurent, panelul de 24 va fi completat de către o nouă persoană! De acolo, pentru toți aceștia, începe emoția de a fi ales de calculator și de a juca cu destinul pentru a câștiga o sumă de la 1 ban la 100.000 de lei. 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete