Cabral i-a pus pe jar pe șefii de la ProTV. Declarațiile uluitoare ale îndrăgitului om de televiziune

Cabral i-a pus pe jar pe șefii de la ProTV. Declarațiile uluitoare ale îndrăgitului om de televiziune

Podcast-urile câștigă din ce în ce mai mult teren în lumea virtuală, mai ales de când a început pandemia, iar vedetele autohtone s-au reorientat în această direcție.

Nu numai că se bucură de un imens succes în rândul consumatorilor de online, însă uneori podcasturile oferă adevărate bombe în materie de știri.

Invitat într-o astfel de emisiune moderată de comediantul Mihai Bobonete, Cabral Ibacka i-a pus pe jar pe șefii de la ProTV după dezvăluirile făcute în legătură cu faptul că multe televiziuni au ratat acest concept care ar fi putut aduce mari audiențe.

„Toată lumea face, dar este foarte bine că face. Nu că le-au scăpat (n.r. – televiziunile), dar singura chestie care arată, cât de cât, a podcast, este ceea ce face Denise Rifai. Televiziunile nu au simțit nimic. Știi care e faza? Că tu aveai deja pe toată lumea, toată lumea era pregătită. Și e un conținut foarte mișto. Ok, nu este un conținut pe care să îl dai așa cum este el pe TV, dar poate să fie coafat', a declarat îndrăgitul prezentator al emisiunii „Ce spun românii?'.

Totodată, Cabral a subliniat anumite diferențe care există între mediul online și televiziune. Simpaticul prezentator de la ProTV spune că Mihai Bobonete nu ar mai putea să vorbească liber dacă podcastul lui ar fi difuzat la ProTV.

„Din fericire, nu s-au prins televiziunile de treaba asta. Acum sigur o să vină cineva să spună să facem, dar este prea târziu. (…) Online-ul are publicul lui. Dacă o să iei podcastul și îl duci pe Pro, nu vei mai putea să vorbești așa cum vorbești la podcast și o să ai mereu un coleg care o să îți spună: `Asta nu!`. În continuare este un produs ce ar putea să fie dus pe TV și ar trebui să fie dus pe TV. Nu avem Late Night, Capatos se luptă acolo', a mai precizat Cabral.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete