Cabral și Andreea Ibacka și-au botezat băiețelul. Cine sunt nașii lui Tiago

Cabral și Andreea Ibacka l-au botezat pe micuțul Tiago sâmbătă, 15 mai, iar petrecerea a fost un real succes, unde toată lumea s-a simțit minunat. Petrecerea de botez a fost întreruptă de un incendiu.

Sâmbătă, Cabral și Andreea Ibacka și-au botezat băiețelul, pe Tiago, iar nașii au fost Irina și Răzvan Fodor, buni prieteni ai celor doi. După ce au fost la biserică, petrecerea a avut loc în curtea cuplului. Adela Popescu și Radu Vâlcan s-au numărat printre invitați. Evenimentul a fost unul restrâns, unde au participați apropiații cuplului.

„S-a botezat Tiago Ibacka. De față cu mama lui, Andreea, cu nașii Răzvan și Irina. În comentariile interminabile ale duduiței Namiko, căreia nu-i mai tăcea gurița aia a ei. Și le mulțumesc prietenilor noștri care și-au petrecut frumos tare ziua de azi cu noi', a scris prezentatorul pe una dintre rețelele de socializare.

Petrecerea a fost întreruptă de un incediu, care a izbucnit în curtea unor vecini. „Toată lumea OK. Vecinii sunt toți bine. Speriați, dar bine. E pace!', a scris Cabral în legătură cu incendiul.

La petrecerea de botez a fiului său, Andreea Ibacka purtat o rochie vaporoasă în nuanțe deschise de albastru, iar coafura a fost una lejeră. Pentrru ziua cea mare, Cabral a optat pentru o pereche de jeans și o cămașă albă, apoi, la petrecere, a îmbrăcat o cămașă cu motive tradiționale românești.

Boteza-baietel-Cabral-2SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

Cabral și Andreea Ibacka s-au căsătorit în anul 2011, iar împreună au doi copii, o fetiță și un băiețel. Micuțul Tiago a fost botezat la vârsta de 7 luni.

„Mergem la botez. Au trecut lunile, dar, deși ne pregătim de mult timp pentru eveniment, parcă tot pe ultima sută… Unii văd multe calorii, eu văd fericire (n.r. făcând referire la desertul de la eveniment). Cam așa arată, uneori, un platou și apoi pe șolduri', a spus Andreea Ibacka pe Instagram.

Irina și Răzvan Fodor s-au bucurat să fie părinții spirituali pentru Tiago. „Astăzi avem un eveniment important în familie. Îl botezăm pe Tiago, băiețelul Andreei și al lui Cabral', a spus prezentatoarea de la „Asia Express', completată imediat de soțul ei: „Nașu e pregătit, s-a născut să fie naș. Să înceapă petrecerea'.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete