Cabral a spus ce va întâmpla în emisiunea lui, când va reveni la Pro TV: „La fel sunt familii foarte mișto, întrebări la fel de tâmpite, unele”

Din 6 martie, de la ora 18.00, de luni până vineri, Cabral revine la Pro TV cu emisiunea lui, „Ce spun românii'. Prezentatorul a avut o pauză din decembrie, timp în care pe post a fost Cosmin Seleși, cu emisiunea „Batem palma?'.

Pentru protv.ro, Cabral a anunțat cum merg pregătirile pentru emisiunea lui, ce se întâmplă în culise, dar a și recunoscut că show-ul lui de la Pro TV nu va suferi nicio modificare la revenirea pe post. „Venim cu întrebări noi pentru că avem o echipă de conținut foarte bună. Toți venim cu idei, dar echipa structurează întrebarea în așa fel încât să poată să fie jucată în emisiune', a spus prezentatorul.

Stiu că lumea când vine cu sezon nou zice chestii, dar noi nu venim cu nimic nou, este același proiect, la fel sunt familii foarte mișto, întrebări la fel de tâmpite, unele, e totul la fel. N-am reparat nimic, era bine cum era înainte', a zis Cabral, și a mai adăugat: „Știu că atunci când vii cu ceva nou: «Mamă, uitați-vă, e nemaipomenit». Nu, noi suntem aceeiași'.

cabral-revine-pro-tv-emisiune-4SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

În privința celor 100 de români menționați mereu în emisiunea lui, Cabral nu le-a dezvăluit identitatea, deși a glumit pe această temă. „Sunt niște rude de ale mele de la Buzău. Cei 100 de români sunt 100 de oameni pe care noi îi tot schimbăm, îi tot rulăm, oameni care au răbdare să ne răspundă.

Noi luăm răspunsurile de la ei, le punem într-un tabel, stabilim cele mai populare răspunsuri și pe alea le ținem. Dar sunt și unele întrebări pe care nu el putem juca, răspunsurile sunt de la X la Y și nu ai cum. Atunci, respectiva întrebare nu intră în emisiune', a zis prezentatorul.

Filmările au început deja

Din 6 martie, Cabral se întoarce cu familii noi, ediții speciale și o mulțime de întrebări surprinzătoare la „Ce spun românii'. Emisiunea va fi difuzată în fiecare zi, de la ora 18:00, pe PRO TV și VOYO. Au reînceput filmările pentru show-ul „Ce spun românii'. După o scurtă vacanță, timp în care telespectatorii PRO TV s-au bucurat de show-ul „Batem palma?', prezentat de Cosmin Seleși, Cabral s-a întors pregătit să cunoască noi familii simpatice dornice să răspundă la tot felul de întrebări nebune.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete