Bursucu, dezvăluiri uimitoare despre căsătorie: „Nu am crezut vreodată că…”

Bursucu este unul dintre cei mai simpatici prezentatori TV. Acesta este mereu plin de energie și cu zâmbetul pe buze, mai ales de când a devenit tătic. Cu toate acestea, Bursucu nu s-a căsătorit cu mama fetiței lui și a ales să facă drumul București-Constanța pentru a le fi aproape.

Bursucu a declarat într-un interviu că iubita lui, Andreea, dragostea vieții lui. Relația lor durează de mai bine de opt ani, însă nu au ajuns în fața altarului. Colegul lui Teo Trandafir a dezvăluit și motivul acestei alegeri.

„Pur și simplu, mi-a fost foarte bine așa. Nu am simțit căsătoria ca pe o prioritate. Abia de acum încolo…', a declarat Bursucu.

Vedeta de la Kanal D a povestit pentru Ciao faptul că familia lui este cel mai de preț cadou de la viață. El este schimbat de când a devenit tata, însă înainte de a veni pe lume Anays, micuța lui și a Andreei, Bursucu a crescut-o și pe fetița iubitei lui. Andreea a rămas singură cu fata după ce tatăl acesteia a decedat. El este topit după Anays și a mărturisit că este foarte panicos când vine vorba de ea.

„S-a schimbat radical. Eu nu am crezut vreodată că pot avea teamă de ceva. Nu am crezut vreodată că pot iubi pe cineva atât de tare. Imaginați-vă că dacă fiica-mea a strănutat de două ori e generală. Sunt panicos când vine vorba de ea, fricos, îmi trec 1001 de filme prin cap, tot ce-i mai rău. După care încerc să mă liniștesc.

Am momente, spre exemplu, când, dacă are stare febrilă, și cred că a avut de două ori în trei ani și patru luni cât are acum. Se întâmplă ceva în corpul meu, și încep să tremur și nu mă pot controla. Trebuie să stau câteva secunde, să-mi revin, și-mi spun ok, hai să trecem și peste asta.

Trăiesc acel sentiment al iubirii totale, necondiționate. Îmi doresc ca fetele mele să aibă tot ce le trebuie, să fie fericite! Cel mai intens moment al vieții mele a fost când am văzut-o pe fiica mea pentru prima oară. (…) Când am ținut-o prima dată în brațe. În momentul în care pielea ei a atins pielea mea a fost o senzație unică. Nu există termen de comparație pentru felul în care m-am simțit! După aceea, bineînțeles, toate momentele acelea. Primul zâmbet, primul pas, primul cuvânt… sunt unice', a mărturisit Bursucu pentru Ciao.

În prezent, colegul lui Teo Trandafir locuiește în București. El merge des la Constanța la fete și se bucură de momentele pe care le petrec împreună. Cât despre relația cu iubita sa, Bursucu a declarat că nu s-au schimbat multe de când au devenit părinți, așa cum se întâmplă în cele mai multe cazuri.

„Pasiunea n-a dispărut… dar este adevărat că atunci când crezi că ești doar tu și ea, te pomenești cu o voce subțirică. Nu cred că dispare pasiunea într-un cuplu, ci pot să dispară acele momente de totală intimitate. Pentru că nu ai cum să nu fii conectat la ce fac copiii tăi, mici, care au nevoie permanentă de atenția ta. Evident că poți să faci în așa fel încât să ai și acele momente de intimitate.

Dar lucrurile se pun altfel în balanță când apar copiii. Mai ales când ei sunt atât de mici și atât de dependenți de tine. Mama copilului are nevoie, câteodată, și ea de timpul ei. Ea este extrem de implicată și e mereu lângă copiii ei. Mai avem și serviciu și trebuie să le facem pe toate. Există multe provocări într-un cuplu. Dar depinde numai de cei doi ca pasiunea să îi lege în continuare. Chiar și după ce responsabilitățile cresc odată mărirea familiei', a mai spus prezentatorul TV.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete