Bruce Willis, ipostază emoționantă alături de fiica sa de Ziua Recunoștinței

Fiica lui Bruce Willis, Scout Willis, a postat un moment emoționant pe care ea și tatăl ei l-au trăit împreună de Ziua Recunoștinței.

Fiica lui Bruce și a lui Demi Moore, în vârstă de 32 de ani, a postat joi, prin intermediul Instagram Story, un clip în care tatăl ei, care a fost diagnosticat cu demență frontotemporală la începutul acestui an, o ține cu blândețe de mână în timp ce cei doi stăteau împreună la masă.

În clipul video, care face acum înconjurul X (fostul Twitter), Bruce, în vârstă de 68 de ani, a purtat o căciulă gri și un pulover gri deschis asortat pentru ziua festivă, în timp ce Scout a purtat un top floral alb.

Într-un alt clip postat pe povestea ei, Scout își odihnește capul în mâna dreaptă a tatălui ei, în timp ce acesta stătea în spatele ei, scrie Page Six.

Nu este clar dacă familia mixtă a actorului din „Al cincilea element” a petrecut împreună Ziua Recunoștinței sau nu, dar soția lui Bruce Willis, Emma Heming, a postat o fotografie de grup drăguță a familiei cu ocazia sărbătorii.

„Sunt bucuroasă și recunoscătoare să cunosc acest tip de iubire 🤍🧡. Vă doresc tuturor o Zi a Recunoștinței fericită 🍁🧡🧡”, a scris ea prin intermediul Instagram, mai scrie sursa citată anterior.

Fotografia părea să fie o retrospectivă, deoarece fiica cea mare a lui Bruce Willis, Rumer Willis, era însărcinată în poza de grup. (Rumer, în vârstă de 35 de ani, a născut-o pe fetița ei, Louetta, în aprilie).

În octombrie s-a dezvăluit că actorul de film nu era „în totalitate capabil să vorbească” pe măsură ce boala sa progresa.

„Părerea mea este că în primele unu-trei minute știe cine sunt. Nu este în totalitate verbal; era un cititor împătimit – nu voia ca nimeni să știe asta – și acum nu mai citește. Toate aceste abilități lingvistice nu mai sunt disponibile pentru el, și totuși este încă Bruce”, a declarat prietenul Glenn Gordon Caron despre vizitele sale cu Bruce Willis.

Soția lui Bruce și cele cinci fiice ale sale au fost deschise și transparente cu privire la călătoria lor în mijlocul luptelor sale de sănătate.

După ce a dezvăluit că diagnosticul inițial de afazie al actorului din “Die Hard” a progresat într-o declarație făcută în februarie, familia a împărtășit că momentele pe care le au cu el sunt prețioase.

“Este același, ceea ce cred că, în această privință, am învățat că este cel mai bun lucru pe care ți-l poți dori”, a declarat cea de-a treia fiică mai mare a sa, Tallulah Willis, în cadrul emisiunii “The Drew Barrymore Show”, la începutul acestei luni.

“Văd iubire când sunt cu el, și este tatăl meu și mă iubește, ceea ce este cu adevărat special.”Familia și-a împărtășit, de asemenea, durerea pe rețelele de socializare, iar Rumer a postat pe Instagram săptămâna trecută un instantaneu cu ea și tatăl ei, cu o descriere sfâșietoare.

„Chiar îmi lipsește tatăl meu”, a scris ea alături de fotografie.

A apărut revista Avantaje ediția de noiembrie 2023. Luna aceasta vă surprindem cu un număr cu adevărat special, cu un DOSAR în care dezbatem tulburările de personalitate cele mai des întâlnite, cu subiecte de sănătate considerate tabu dar și cu invitați- surpriză:

EXCLUSIV AVANTAJE:

CRISTIAN DIACONESCU – Diplomat de carieră și fost ministru de externe, totul pornind de la o bază juridică, Cristian Diaconescu poate oferi context pentru cele mai „fierbinți' subiecte ale zilei. În interviul Din ediția de noiembrie poți citi o sinteză a ceea ce înseamnă rolul României în UE, fenomenul fake news, dar și noile direcții de dezvoltare – cum ar fi energia verde și folosirea inteligenței artificiale.

DOSAR SPECIAL – Tulburările de personalitate

Cauzele exacte ale tulburărilor de personalitate nu sunt pe deplin înțelese, dar se crede că o combinație de factori genetici, chimici și de mediu pot contribui la dezvoltarea lor.

PARANOICUL – Personalitatea paranoică nu este un caz de nebunie, este doar un om cu o înclinație permanentă spre suspiciune și neîncredere.

HISTRIONICUL – În prima zi, pare charismatic, te vrăjește. A doua zi, te cam obosește.

A treia zi, deja ai vrea să-l tragi din priză. Cine să fie? Un individ cu personalitate histrionică.

PERFECȚIONISTUL – „Dușmanul binelui e mai binele', se spune. Cel care nu este niciodată mulțumit riscă să nu-și termine treaba la timp. În plus, îi critică la nesfârșit pe cei din jur. Rău pentru el, rău pentru toată lumea.

DEPENDENTUL – Dacă te sufocă, poți să te scuturi de el și să scapi. Dar ce se va întâmpla cu el după aceea? Dependentul este expus unor riscuri dintre cele mai grave.

DEPRESIVUL – Cum să ne purtăm cu personalitatea depresivă atunci când face parte din viața noastră? Dacă se leagă de evenimente concrete, dacă are cauze certe, dacă este o stare temporară, depresia este o maladie. Dacă este un fel de a fi permanent al cuiva, vorbim despre o personalitate dizarmonică de tip depresiv.

Vrei să te bucuri de o căsnicie fericită? Atunci fii foarte atentă la primul și cel mai important pas pentru reușita în doi: alegerea partenerului de viață! Vă plac aceleași lucruri și vă ghidați în viață după aceleași valori? Cu siguranță, el va fi alesul! Sau poate că, deși nu vă înțelegeți întotdeauna, vă completați reciproc – doar știe oricine, contrariile se atrag.

Ești prizoniera dragostei? Când ne îndrăgostim, viața noastră gravitează în jurul persoanei iubite și pare că nimic altceva nu mai există în jur. Dar dragostea nu înseamnă acapararea unuia de către celălalt. Viața fiecăruia are o multitudine de fațete pe care nu le putem neglija, oricât de mult am fi preocupați de partener și de dragostea pentru el.

Citește revista aici: https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete