Britney Spears și Sam Asghari s-au căsătorit. Cine au fost marii absenți de la nuntă?

Britney Spears și Sam Asghari au spus „Da' joi seară la Los Angeles. Alături de ei au fost prezenți în jur de 60 de invitați, printre care Drew Barrymore, Madonna, Paris Hilton și Kathy Hilton.

Potrivit unor surse, Britney Spears a purtat o rochie de la renumita casă de modă Versace, iar melodia care se auzea în timp ce ea mergea către Sam a fost „Cant Help Falling in Love', Elvis Presley.

„Sunt foarte extaziat că a venit ziua asta și ei sunt căsătoriți. Știu că și-a dorit asta atât de mult timp. El este atât de grijuliu și o sprijină la fiecare pas. Sunt atât de recunoscător că îl am pe Sam în viața mea și abia aștept viitorul pe care îl vor construi împreună“, a declarat managerul lui Asghari, Brandon Cohen, pentru PEOPLE după ceremonie.

Înainte de festivități, o persoană din interior a dezvăluit că artista, în vârstă de 40 de ani, își imagina ziua nunții de aproape nouă luni.

„Britney a început să planifice și să viseze la nunta ei la scurt timp după ce s-a logodit în noiembrie. Este un pas uriaș pentru ea că în sfârșit poate să se căsătorească. Ea vrea să fie perfectă', a spus insiderul.

Fiii ei Sean Preston, în vârstă de 16 ani, și Jayden James, în vârstă de 15 ani, nu au fost prezenți la nuntă, dar sunt „fericiți' pentru mama lor, a declarat un avocat al lui Kevin Federline (fostul soț al cântăreței) pentru sursa mai sus menționată.

Britney Spears și Sam Asghari s-au întâlnit pe platourile de filmare ale videoclipului „Slumber Party'. a dezvăluit mai târziu într-un interviu radio din 2017 că ea și Asghari, în vârstă de 28 de ani, s-au revăzut după aproape „cinci luni' de la filmarea clipului.

În septembrie anul trecut, cei doi s-au logodit, cu câteva luni înainte ca ea să iasă de sub tutela tatălui său. La acea vreme, managerul lui Asghari, Brandon Cohen, a declarat pentru PEOPLE că este „mândru să sărbătorească și să confirme logodna'.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Ego.ro
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Trending news
Mai multe din Vedete