Roxana Nemeș l-a iertat pe Călin Hagima, soțul ei, după ce a apărut în compania altei femei. Cum s-au afișat împreună

Roxana nemeș și Călin Hagima au apărut împreună la scurt timp după ce bărbatul a fost surprins pe balconul Ioanei Popescu, cu care spune că are o relație profesională. Cei doi soți s-au distrat împreună până dimineața.

Împăcarea lor a avut loc la UNTOLD 2022, scrie Click. Confirmarea a venit după ce Călin și-a postat pe Facebook o poză în timp ce o ține pe soția iertătoare de mână, cu mesajul: „Mână în mână, la bine și la rău împreună pentru totdeauna”.

roxana-nemes-se-distreaza-3SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

Și Roxana nemeș a postat fotografii de la UNTOLD 2022, dar apare în unele poze singură, iar în altele e în compania prietenelor.

Soțul Roxanei Nemeș, primele declarații după ipostaza cu Ioana Popescu

Zilele trecute soțul cântăreței Roxana Nemeș a fost surprins de cei de la Cancan în compania unei femei chiar în apartamentul acesteia. Este vorba despre Ioana Popescu, cea căreia i se mai spune „Devoratoarea de fotbaliști’. Călin Hagima și Ioana Popescu au fost fotografiați pe balconul apartamentului în care locuiește femeia purtând o conversație care părea extrem de detașată. Călin Hagima nu purta tricou, iar Ioana avea un maiou negru. Contactat de cei de la FANATIK, partenerul cântăreței a oferit primele declarații.

„Nu comentez. Nu am nicio relație cu ea. Este o relație de familie. A fost o chestie strict profesională cu fata aceea. Voi contacta avocatul să trimită notificări’, a spus el pentru sursa de mai sus.

De asemenea, Ioana Popescu a ținut să adauge câteva lămuriri despre relația reală dintre ei doi.

„Suntem verișori. Vorbesc foarte serios. Cu Roxana Nemeș, care e soția lui, mă știu. Am fost chiar la picnic, toți, cu soțul meu. El lucrează în cinematografie, ca mine, și lucrează pentru un nou serial și caută locații vechi. Chiar a fost și la casa mea, vila veche a familiei, dar și aici. La vila veche am fost și cu soțul. El căuta un apartament din ăla vechi, comunist. Ne știm de la 3 ani. Unul dintre frații stră-străbunicului meu s-a cuplat cu o machidoancă. El e jumătate machidon, din partea mamei lui. Cert este că suntem verișori, doar că nu am făcut public acest lucru. (…)
Noi suntem verișori, noi avem proiecte în comun, nu suntem amanți. Dacă înseamnă un pupic înșelat… Era un pupic pe frăție, e verișorul meu, nu e înșelat, ar fi și culmea, se știe și cu soțul meu’
, a spus ea.

Roxana Nemeș și-a unit destinul anul trecut cu partenerul său după ani mulți de relație. Bărbatul cu 11 ani mai mare decât ea i-a oferit un inel de logodnă în valoare de 20.000 de euro.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete