Loredana Groza ar putea ajunge la Jocurile Olimpice. Fanii au reacționat: „Ai un talent unic”

Loredana Groza a demonstrat de-a lungul anilor că este o femeie nonconformistă, care nu ține cont de părerile celor din jur și mereu a spus lucrurilor pe nume. În ultima perioada, artista a atras atenția cu numeroase imagini care mai de care mai provocatoare care au stârnit criticile urmăritorilor săi.

Loredana Groza și-a uimit fanii de data aceasta cu un videoclip în care apare sumar îmbrăcată și dansează… la bară. Aceștia au reacționat imediat și au lăsat numeroase mesaje de apreciere mai ales că artista are 51 de ani și execută extrem de bine mișcările dansului care a fost recunoscut ca sport și ar putea ajunge la Jocurile Olimpice.

„Bravo, sunt femei la 25 de ani care sunt vai mama lor, bravo Loredana, vârsta e doar un număr!/ Ești divina…un exemplu pt mulți si multe!!!/ Este foarte feminin și chiar o disciplină acest dans.Tine-o tot așa!/ Complicat cu tocurile acelea atât de înalte… dar te-ai descurcat minunat! Felicitări Loredana!!/ Oare există ceva ce nu știi să faci? 😍👑 Ai un talent unic❤️', sunt doar câteva din mesajele primite de artistă în secțiunea de comentarii.

Celebra artistă se mândrește de o bună perioadă de timp cu silueta ei. La 51 de ani face mult sport pentru a se menține în formă, dar și diverse tratamente. Într-un interviu, Loredana Groza a spus că nu are nicio operație estetică.

„Nicio operație estetică. Nu am silicoane, nu am liftinguri, nici n-aș avea timp să fac asta, chiar dacă poate, cine știe, nu sunt împotriva lor și admir femeile care încearcă să arate bine indiferent de vârstă și au curajul să se transforme, dar cred că sunt în ziua de astăzi atâtea posibilități să arăți bine fără să faci lucruri radicale, a povestit vedeta la Antena Stars.

Foto: Instagram

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete