Brigitte Pastramă, în lacrimi. Soțul ei a plecat de acasă

Brigitte Pastramă, în lacrimi. Soțul ei a plecat de acasă

Din nefericire, lucrurile nu stau foarte bine în căsnicia familiei Pastramă. Soțul lui Brigitte și-a strâns lucrurile pentru a părăsi domiciliul conjugal.

În cadrul emisiunii de la Antena Stars, fosta soție a lui Ilie Năstase a povestit cât de greu îi este în relația cu soțul ei. Aceasta a mărturisit cu ochii în lacrimi că nu a fost ajutată de Florin cu nimic de Paște și că discuțiile referitoare la averea lui sunt, de fapt, niște minciuni grosolane.

Mai mult decât atât, Brigitte este dispusă să nu mai facă compromisuri și a mărturisit că plecarea lui de acasă nu este o noutate, anul trecut s-a întâmplat la fel, având loc o ceartă din același motiv, și anume financiar, tot în preajma Paștelui.

„Nu i-am cerut absolut nimic. Nu i-am cerut nimic niciodată și nu mi se pare corect să arunce vina pe mine pentru problemele lor. Eu chiar am fost alături de ei tot timpul.

De asta nici nu mai vreau să mă duc acolo. Eu chiar nu am crezut că își va face bagajele și va pleca. A mai plecat, dar s-a întors peste o zi, două. De data asta a luat-o foarte în serios.

El nu poate să-mi ofere absolut nimic, îmi mai face și probleme. S-a întâmplat și anul trecut ceva asemănător când ei (n.r.: familia lui) au vândut o casă. El toată ziua zice că are moștenire, dar nu mi-a adus niciodată un cadou', a declarat Brigitte Pastramă în fața camerelor de luat vederi.

Brigitte și Florin Pastramă au un reality-show la Antena Stars și le prezintă telespectatorilor momente din viața lor. Cei doi au avut numeroase certuri și discuții de-a lungul timpului. Presa a scris la un moment dat despre un episod violent în care Florin ar fi lovit-o pe Brigitte. Unii oameni consideră că toate aceste expuneri din viața lor sunt de fapt regizate pentru a mai câștiga bani.

Foto: Captură Youtube

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete