Pierdere imensă suferită de Adelina Pestrițu chiar de Paște

Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea

Adelina Pestrițu, cel mai recunoscut influencer din România, a avut parte de un incident neașteptat chiar de Sfintele Sărbători de Paște. Aceasta a rămas fără pagina sa de Instagram, pagină urmărită de milioane de oameni.

Anunțul a fost făcut chiar de ea, de pe contul soțului său. Ea le-a spus fanilor că se lucrează la recuperarea paginii și îi va ține la curent imediat ce va avea detalii.

„Dragii mei, dacă mă căutați pe contul meu de Instagram, să știți că am întâmpinat o problemă, nu știu ce s-a întâmplat cu el. Se lucrează. Sper să revin cât mai curând. Îmi pare rău pentru ce se întâmplă, dar chiar nu ține de mine. Dintr-odată a dispărut. Sper să se rezolve cât mai curând! Se lucrează intens la asta. Cum am detalii, vă anunț', a fost mesajul postat pe contul soțului ei.

Imediat după acest anunț, Oana Zăvoranu nu a ezitat să o critice și să o atace.

„E jale mare. Pinocchio rămâne fără lovelele care îi veneau de pe cea mai mare sursă de venit a sa: Instagramul. Ce face el acum? Unde se mai izmenește el 24 din 24, în timp ce vă dă coduri și vă bagă pe gât toate produsele pe care el oricum nu le folosește, dar pentru care încasează lunar peste 15.000 de euro? Eu zic că e minune de Paște. Să-i mulțumiți lui Vârciu, că din cauza divorțului cu scandal v-ați pricopsit cu boxista pe capul vostru', a scris Oana Zăvoranu pe rețelele de socializare.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete