Brigitte Macron, siluetă trasă prin inel în costum de baie, la 67 de ani

Președintele Franței Emmanuel Macron (42 de ani) și soția lui Brigitte (67 de ani) s-au distrat alături de familia lor pe o barcă în apropierea Insulei Porquerolles din sudul Franței.

Brigitte Macron, siluetă trasă prin inel în costum de baie, la 67 de ani

În imaginile surprinse de paparazzi, Brigitte, care a împlinit 67 de ani în luna aprilie a anului acesta, poartă un costum de baie albastru închis dintr-o singură piesă. Președintele i s-a asortat, purtând un șort de asemenea albastru închis.

La cei 67 de ani ai săi, prima doamnă a Franței se menține extrem de bine în formă. Are o siluetă trasă prin inel, deși nu mai este la fel de tonifiată cum era în tinerețe.

Imaginile în GALERIA FOTO de mai sus!

Cum a început povestea de dragoste dintre Emmanuel Macron și fosta lui profesoară?

Din primul ei mariaj cu funcționarul bancar André-Louis Auzière, Brigitte are trei copii, două fiice și un fiu, Laurence, Tiphaine și Sebastien.

În trecut, Tiphaine a povestit că toată lumea și-a dat seama că mama ei se îndrăgostise de elevul ei precoce și ambițios de numai 15 ani. Tiphaine avea și ea tot 15 ani în acel moment.

„Erau foarte îndrăgostiți și era evident că există ceva între ei și a fost foarte dificil”, a povestit tânăra.

Documentarul Brigitte Macron: A French Novel (n.r. – Brigitte Macron: Un roman franțuzesc) îi cimentează primei doamne imaginea de mentor și muză a președintelui Macron.

Macron a refuzat să fie intervievată, însă regizorul documentarului de 90 de minute, Virginie Linhart, a spus că prima doamnă și-a dat acordul pentru difuzarea acestuia.

Brigitte Macron a trecut printr-o perioadă grea atunci când, Emmanuel, la vârsta de 16 ani, i-a declarat deschis dragostea pe care i-o poartă.

Părinții acestuia i-au cerut Primei Doamne să rupă relația cu fiul lor până când acesta împlinește 18 ani.

„Nu vă pot promite nimic”, a fost răspunsul profesoarei. Emmanuel a fost trimis în Paris să termine școala, însă relația lor a continuat la distanță timp de 13 ani, până când aceștia s-au căsătorit, în anul 2007.

„Dacă e să dau o definiție iubirii, este vorba despre Emmanuel și mama. Când sunt împreună, lumea dispare”, a mai spus Tiphaine, potrivit Digi 24.

Foto: Profimediaimages.ro

Citește și:

Știai că Madonna este o rudă îndepărtată de-a artistei Celine Dion? 20 de lucruri pe care nu le știai despre solistă

Motivul pentru care Hilary Swank a fost nevoită să ia o pauză de trei ani de la actorie. Abia acum a dezvăluit tot

Ți-o mai amintești pe Teodora Buciu, câștigătoarea sezonului șase „Vocea României”? Cum arată solista acum?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Vedete