Brigitte Macron, o apariție elegantă și stylish la dineul regal oferit de regele și regina Belgiei

Vezi pozele

Cuplul prezidențial francez s-a aflat, zilele acestea, în vizită oficială în Belgia, la invitația Regelui Philippe și a Reginei Mathilde. Cu acest prilej, cuplul regal a organizat un dineu în onoarea oaspeților francezi. Așa cum ne-a obișnuit, Brigitte Macron a fost o apariție elegantă și stylish la evenimentul oficial.

Brigitte Macron, o apariție elegantă în Belgia

Conform www.dailymail.co.uk, după ceremonia de primire și un prânz luat la Palatul Regal din Bruxelles, șeful statului francez și soția sa au putut admira cea mai remarcabilă capodoperă a picturii flamande vechi, altarul din localitatea Gent, cunoscut sub numele “Adorația Mielului Mistic“. Cuplul francez a participat apoi la o masă rotundă împreună cu cei mai mari investitori belgieni. Ziua s-a încheiat cu un dineu regal, la Grand Hall of Honor, la care toate privirile au fost atrase de ținutele Reginei Mathilde și a Primei Doamne a Franței.

La sosirea în Belgia, Brigitte Macron a adoptat o ținută sobră, complet gri, formată din rochie pe gât și pardesiu Louis Vuitton. Piesele vestimentare au fost accesorizate cu pantofi stiletto și poșetă burgundi. Pentru dineu, Prima Doamnă a optat pentru o rochie lungă, neagră, cu detalii argintii la gât și în talie.

Citește și 5 trucuri la care apelează Brigitte Macron ca să arate mai tânără

Regina Mathilde, “Lady Di” a Belgiei

Cât despre Regina Mathilde, în prima parte a zilei aceasta a purtat o ținută complet roșie: o rochie cu talie evidențiată și pălărie. Pantofii stiletto de culoare bej au fost asortați cu poșeta și mănușile, de asemenea de culoare bej. La dineu, însă, Regina Mathilde a ales o rochie din catifea de culoare burgundi, căzută pe umeri, accesorizată cu diademă și cercei cu diamante.

Regina Mathilde este supranumită “Lady Di” a Belgiei, datorită eleganței, discreției și carismei, trăsături cu care și-a cucerit poporul. Este întotdeauna prietenoasă și relaxată în faţa camerelor de luat vederi, spre deosebire de soţul ei, Regele Philippe, care pare stângaci în faţa acestora.

Citește și 4 lucruri mai puțin știute despre Emmanuel Macron

Sursa foto: northfoto, hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
VIVA!
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete