Brigitte Macron, nostalgică după primul său mariaj? Cu cine a vrut Prima Doamnă a Franței să se întâlnească în Alsacia

Brigitte Macron Truchtersheim

Zilele trecute, Emmanuel și Brigitte Macron au făcut o vizită oficială în Alsacia. În trecere prin această provincie, Prima Doamnă a Franței a ținut să viziteze orășelul Truchtersheim, de la lângă Strasbourg, unde, cu ani în urmă, a locuit împreună cu primul ei soț, bancherul André-Louis Auzière, și cu cei trei copii ai lor, Sébastien Auzière (43 de ani), Laurence Auzière-Jourdan (41 de ani) și Typhaine Auzière (34 de ani). 

Cât timp a locuit Truchtersheim, Brigitte s-a implicat în viața comunității locale și a contribuit la organizarea evenimentelor publice din zonă.

Conform www.lalsace.fr, primarul orașului Truchtersheim Justin Vogel a declarat că această vizită a lui Brigitte Macron s-a dorit a fi una privată. “Secretarul ei mi-a trimis lista cu persoanele pe care ea dorea să le întâlnească aici foarte târziu, cu 3 zile înainte“, a declarat edilul.

Cu ce persoane a ținut Brigitte Macron să se întâlnească în Truchtersheim, orășelul în care a locuit cu primul soț

Printre persoanele pe care Prima Doamnă a ținut să le întâlnească se numără fosta doică a fiicelor ei, Astrid; o prietenă foarte apropiată, Simone; soția domnului Bronn care a fost capul de listă al opoziției la alegerile municipale, listă pe care figura și Brigitte Macron, în 1989. În 1989, a candidat în campania „Truchtersheim tomorrow' (Truchtersheim de mâine), unde promitea deschiderea unui patinoar și chirie mai mică pentru familiile tinere. Apoi, Brigitte s-a mai întâlnit cu proprietarii casei în care a stat cu chirie în perioada în care a fost soția lui Auzière.

Citeste si 5 trucuri la care apelează Brigitte Macron ca să arate mai tânără

Prima Doamnă a Franței a fost extrem de emoționată să revină în locurile de care o leagă atâtea amintiri: “Mai întâi, am trecut prin cartierul în care am locuit (…)”. Apoi, și-a amintit de băcănia din oraș și de doamna Acker: “Era sufletul orașului, găseai orice în băcănia ei (…).  Am amintiri foarte frumoase din Alsacia. Când mergeam la restaurant cu copiii, mereu eram bine-primiți“, a mai spus soția președintelui francez.

După oprirea la Truchtersheim, Brigitte Macron și-a reîntâlnit soțul la Verdun.

Citeste si 

Totul despre povestea de dragoste dintre Emmanuel Macron și soția acestuia, Brigitte Trogneux

4 lucruri mai puțin știute despre Emmanuel Macron

Sursa foto: hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete