Breaking News: Lidia Buble, pe masa de operații

Breaking News: Lidia Buble, pe masa de operații


Un story postat de Lidia Buble pe contul de Instagram face valuri în ultimele ore. „Intru acum în operație… Să vă rugați pentru mine. Love u all!', scria artista pe social media.

De atunci liniște.

Întrebarea este: „Lidia Buble s-a decis să apeleze la serviciile unui medic estetician sau în cazul artistei vorbim despre ceva probleme serioase de sănătate!'.

În altă ordine de idei, contactați de redactorii avantaje.ro, apropiații artistei susțin că Lidia Buble n-a avut până acum probleme serioase de sănătate, cu excepția unor banale viroze.

Subiectul „operații estetice' în cazul Lidia Buble s-a tot discutat. Chiar artista a povestit în nenumărate rânduri despre o eventuală rinoplastie pe care oricum nu are de gând să o facă.

'Nu am nici o operație estetică. Nimic. Sunt atât de sexy cu nasul ăsta mare. Imi dă o senzualitate aparte […] l-aș face și mai mare dacă aș putea. Voi nu știți să apreciați creația lui Dumnezeu. Voi apreciați mai mult ce iese din mâinile doctorilor. Tot ce este natural este sexy, frumos și elegant și orice mai vreți voi', declara Lidia Buble acum ceva vreme.

Sperăm ca intervenția chirurgicală prin care trece în aceste clipe (11.02.2020) să nu fie una serioasă și o așteptăm curând pe scenă.

FOTO: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete