Drama cumplită prin care a trecut Elena Ionescu, Faimoasa de la “Survivor România”

În urmă cu doi ani mama a suferit o operație pe creier, avea șanse minime de supraviețuire. Însă Dumnezeu a făcut o minune! A văzut moartea cu ochii, era inconștientă, nu mai știa să facă nimic. A avut o tumoră pe creier, care a tot recidivat, creștea haotic, pe artere principale.

Mama avea stări de dezechilibru. A fost traumatizant pentru mine', povestea Elena Ionescu, Faimoasa de la Survivor România', înainte să plece spre Republica Dominicană.

Cunoscuta cântăreață nu a are o poveste de viață scoasă tocmai din filmele cu scenariu pozitiv, însă chiar și așa, ea este recunoscătoare pentru tot ce a primit de la Divinitate.

Marele Dar, din punctul ei de vedere, îi sunt cei doi părinți care indiferent de greutățile prin care au trecut i-au fost alături.

Mama mea mergea foarte des cu mine la festivaluri, prin tara! Inca de la gradinita cantam, lumea imi spunea ca am talent, asa ca am inceput sa castig concursuri. Mama a fost persoana care mi-a fost mereu alaturi, mergea cu mine peste tot, iar tata a fost sustinatorul meu financiar.

Tata s-a pensionat anticipat, tot pentru mine, sa pot finanta un album si un videoclip, acum 20 de ani. Si-a sacrificat jobul la acel moment', declara artista.

Pozitivismul o urmărește pe brunetă și în competiția „Survivor România' acolo unde prezenta ei nu este tocmai apreciată. Elena Ionescu este vizată de aproape întreaga echipă, propunerile de eliminare din concurs nu întârzie să apară aproape la fiecare Consiliu de eliminare.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete