Bianca Drăgușanu petrece noaptea dintre ani pe meleaguri străine

Bianca Drăgușanu petrece noaptea dintre ani pe meleaguri străine

Anul 2020 este pe cale să se încheie și în ultima săptămână, majoritatea oamenilor caută să își pună la punct ultimele detalii pentru a păși în noul an cum se cuvine.

Dacă unii dintre noi încă nu știu ce vor face pe 31 decembrie sau vor urma recomandările autorităților de a sta în siguranță acasă, unele vedete au ales să plece și să petreacă în zone mai sigure.

Acestă decizie a luat-o și Bianca Drăgușanu care a mers în Dubai pentru a fi alături de buna sa prietenă, Ramona Gabor. Fosta iubită a lui Alex Bodi a postat imagini pe rețelele de socializare de la restaurantul unde s-a delectat cu gustări fine și ulterior, de la shopping.

Cele două prietene s-au pregătit pentru trecerea dintre ani, cumpărându-și ținute excentrice pentru a nu se îndepărta de la stilul cu care și-au obișnuit fanii. Bianca Drăgușanu pare că a trecut peste trauma provocată de despărțirea de Alex Bodi postând numeroase imagini în care este înconjurată de prieteni și alături de care ciocnește un pahar de șampanie. Aceasta le-a dedicat și un mesaj emoționant în limba engleză: „The best of the blessed' (tradus în română: „Cei mai buni dintre cei binecuvântați').

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
CSID
Descopera.ro
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete