Bombă în showbiz: Anamaria Prodan divorțează de Laurențiu Reghecampf!

La începutul lunii iunie își reînnoiau jurămintele, iar acum o vor lua pe drumuri separat: Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf divorțează!

Conform spynews.ro, se pare că sexy impresara este cea care a decis să divorțeze de celebrul antrenor de fotbal. Cei doi vor avea de împărțit o avere peste 100 de milioane de euro, suma fiind confirmată nu demult de Anamaria în cadrul unei ediții a emisiunii Xtra Night Show.

„Am evoluat! E normal să am mai multe brățări în fiecare an, că muncesc. Eu și când eram mică, aveam lanț de aur, când lumea nu știe ce e aia. Eu fac parte din ăia din Forbes care nu își doresc să apară. Eu am bani, am avere. Îți dai seama că știu câți bani am, că îi socotesc. Dacă acum aș renunța la meseria mea, aș trăi pentru încă 20 de vieți. Suntem acolo, undeva între 50 și 100 de milioane', declara Anamaria Prodan în emisiunea moderată de Dan Capatos.

În urmă cu mai bine de două săptămâni, ea i-a transmis un mesaj romantic lui Reghe cu ocazia împlinirii a 15 ani de relație, 13 de căsnicie. „15 ani de iubire fără margini, 15 ani de respect, 15 ani de fericire si împlinire mi-ai adus tu soțul meu de vis! Te iubesc fără limita! Cuvintele nu pot exprima dragostea ce ți-o port. Iubirea necondiționată pe care o simt față de tine… nu are limita! Nu exista ceva mai frumos decât tine …ești iubirea vieții mele! Nici viața nu este peste tine … ești mai frumos decat un răsărit de soare, ești mai frumos decat un vis frumos ….Îi mulțumesc lui Dumnezeu ca mi te-a adus in viața!', scria Anamaria Prodan pe pagina personală de Instagram.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au căsătorit la 14 iunie 2008, în Las Vegas, iar pe data de 31 august 2008 s-a născut băiatul lor, Laurențiu Junior.

Impresara mai are două fete din căsnicia cu Tiberiu Dumitrescu: Rebecca (22 de ani) și Sarah (21 de ani). Mariajul dintre Anamaria și fostul baschetbalist a durat din 1998 până în 2007.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete