Alex Velea îl face praf pe Cătălin Măruță: „L-am înjurat pe unde apucam”

Alex Velea este unul dintre artiștii preferați ai românilor, reușind să intre la inima acestora datorită pieselor pe care le-a scos de-a lungul timpului, dar și a sincerității de care a dat dovadă atunci când a avut ceva de spus.

În ultima perioadă, cântărețul s-a simțit atacat de Cătălin Măruță, iar acum s-a hotărât să spună tot ce l-a deranjat și a transmis un mesaj extrem de dur la adresa prezentatorului de la Pro TV.

Nu doar Alex Velea este supărat, ci și Antonia, motiv pentru care nu vor să mai aibă de a face cu soțul Andrei. Se pare că Măruță și-ar fi făcut un obicei în a vorbi despre ei și despre relația lor, dar nu neapărat de bine. Invitat într-un podcast realizat de Speak, Alex Velea și-a adus aminte că a mai avut câteva divergențe cu prezentatorul emisiunii „La Măruță' acum câțiva ani.

„Mi se pare că în fiecare săptămână nu există emisiune în care să nu vorbească despre mine sau Antonia, dar într-un context nefavorabil nouă, un context nașpa, inclusiv momente în care le dă apă la moară ca să zică ceva nașpa.

N-am ce să mai vorbesc cu Cătălin Măruță. S-a mai întâmplat când chema rudele fostei mele soții ca să vorbească despre mine aiurea, după ce avusesem niște ani de prietenie. După aceea l-am măscărit și l-am înjurat pe unde apucam', a dezvăluit Alex Velea.

Dacă în trecut Cătălin Măruță și-a recunoscut greșelile și chiar a sunat-o pe mama lui Alex Velea să îi prezinte scuzele pentru cele spuse în emisiune, cântărețul uitând situațiile ciudate, acum acesta nu mai este dispus să reia relațiile cu soțul Andrei.

„A vrut să ne împăcăm, după care a sunat-o pe mama și i-a spus: ‘Doamnă știți cum e, e ca într-o relație, am mai greșit. Și-a cerut un fel de scuze și am lăsat-o așa, după care și-a luat din nou filmul ăsta de cancanism, calcă pe cadavre. S-a dus prea mult, s-a dus prea departe. Este prea târziu', a mai spus Alex Velea.

Nici Antonia nu a trecut cu vederea spusele lui Cătălin Măruță, astfel că a răbufnit pe Instagram și a transmis acum câteva săptămâni un mesaj în care spunea că prezentatorul de la Pro TV caută să-și facă audiență și să îi provoace pe ea și pe iubitul ei.

„Există o diferență între abuz și dorința de a face audiență cu orice preț. Obsesia domnului Măruță (mare îmbărligător de fel) de a menționa numele meu și al lui Alex cu orice prilej se transformă treptat într-o campanie de denigrare al numelui nostru. Este clar că el ne caută reacția, însă mai mult se face de râs', a fost mesajul Antoniei pe contul său de Instagram.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete