Bobby Păunescu a cedat în fața lui Denise Rifai. Regizorul a început să plângă la TV: „Eu stau la hotel”

Bobby Păunescu este invitat la emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai', unde a făcut mărturisiri neașteptate. La un moment dat, regizorul a început să plângă în fața prezentatoarei.

Producătorul și regizorul de film Bobby Păunescu este invitatul de duminica aceasta de la 40 de întrebări cu Denise Rifai', emisiune difuzată la ora 22:30, la Kanal D.

Bobby Păunescu (numele său real George Marius Păunescu) este fiul cel mic al omului de afaceri George Constantin Păunescu; în 2007, presa scria că Bobby Păunescu a reușit să dubleze afacerile familiei, estimate atunci la 1.5 miliarde de Euro.   S-a implicat în industria cinematografică, iar filmul Moartea domnului Lăzărescu', al cărui producător este, a câștigat la Cannes, în 2005, premiul Un Certain Regard'.

Nu numai activitatea importantă ca producător și regizor de film a atras atenția presei, ci și relația pe care acesta a avut-o cu Monica Bârlădeanu.

Prin intermediul celor „40 de întrebări cu Denise Rifai', Bobby Păunescu va face clarificări referitoare la activitatea sa profesională, viața personală, și va povești și ce mai are de gând să scrie în scenariul vieții sale.

„Sunteți o beizadea care și-a depășit condiția?', Mai sunteți privit și astăzi ca fiul ', De ce alege un milionar să stea în chirie?', Îl mai susțineți pe Donald Trump?', Mai aveți vreo putere în televiziune?', Ce fel de regizor sunteți?', Ce vă datorează Monica Bârlădeanu?', Mai aveți prieteni?' sunt doar câteva dintre întrebările adresate lui Bobby Păunescu în ediția de duminică a emisiunii moderată de Denise Rifai, de la 22:30, la Kanal D!

„Nu doresc să depășesc condiția de băiatul lui George Păunescu și al Marianei Cornelia Păunescu. (…) Sunt mândru că sunt băiatul tatălui meu! Eu nu stau într-o casă închiriată, eu stau la hotel. (…) Eu nu am fost numai la inaugurarea lui Donald Trump, am fost și la inaugurarea lui George W. Bush, la inaugurarea lui Obama. (…) Sunt un regizor bunicel și cu șansa de a avea mari succese', a declarat Bobby Păunescu la emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai'. Regizorul a început ulterior să lăcrimeze în fața prezentatoarei de la Kanal D.

Bobby-Paunescu-2SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Iată ce poți citi în ediția de print a revistei Avantaje, mai 2023:

A apărut ediția de mai a revistei Avantaje. Luna aceasta v-am pregătit materiale interesante, numai bune de savurat dimineața la cafea… În primăvara lui 2023 Avantaje îți este cel mai bun aliat pentru inspirație, informație și entuziasm. Afli lucruri noi sau poate deja știute dar noi te ajutăm să le certifici și să le structurezi. 

Iată o mică parte din cuprinsul ediției:

  • Acidul hialuronic este o super-moleculă pe care o avem cu toții în organism. Ce face acidul hialuronic? Îți spunem noi: are super-puteri: este capabil să amâne procesul de îmbătrânire cutanată.
  • Există superstiții care ne pot schimba viața? Prinși în vârtejul clocotitor al vieții moderne, ignorăm deseori, zeci și zeci de „reguli ale binelui și răului, un fel de legi nescrise, transmise de secole, din generație în generație și după care se conduce lumea misterioasă a semnelor ascunse.
  • Poveși urâte de pe TINDER: Iată câteva povești, cât se poate de adevărate, cu protagoniști care au avut curajul să se destăinuie despre dezastrul care se poate ascunde în spatele unor întâlniri „match by Tinder.
  • Ai colegi dificili? Există conflicte la serviciu? Iată cum trebuie să te comporți: micile neînțelegeri sau conflictele pe care le ai la serviciu îți pot face viața un chin. Nu le lăsa să-ți afecteze randamentul și eficiența, ci găsește modalități prin care defectele colegilor să-ți fie utile ție.
  • Cum se face un shooting de copertă? Fără cei patru pioni importanți, niciun shooting nu e relevant. Tiberiu Arsene, Cristian Buca, Mirela Macovei și Alexandra Calafeteanu sunt departe de a fi simpli pioni într-un proiect de imagine: ei sunt adevărații alchimiști care transformă obișnuitul în remarcabil. 
  • Răsfoiește revista aici: https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete