Lia Bugnar, reacție neașteptată la adresa lui Theo Rose: „Gravidenia nu e o boală”

Lia Bugnar continuă să aibă reacții neașteptate la adresa lui Theo Rose, care va naște în mai puțin de o lună. Scenarista face noi dezvăluiri despre personajul tinerei actrițe din serialul „Clanul'.

Lia Bugnar a format timp de ani buni un cuplu cu Anghel Damian, care acum este iubitul lui Theo Rose și în curând vor deveni părinți pentru prima dată. Întâmplarea face ca scenarista să îi scrie replicile artistei pentru serialul „Clanul'. Fiind însărcinată, fanii s-au gândit că Theo Rose nu va mai face parte din serialul de la PRO TV.

„Evident că apare. De ce să nu apară? Păi, gravidenia nu e o boală. Gravidenia e o etapă din viața omului. (…) Astea le rezolvați dumneavoastră la psiholog… Dar nu, nu-i bolnavă. Evident, e un film', a declarat Lia Bugnar pentru Click!.

Întrebată dacă este bătăioasă, Lia Bugnar a răspuns imediat: „Nu. Dar dacă cineva mă atacă, știu să mă apăr'. Fosta iubită a lui Anghel Damian este încântată de meseria pe care o are și nu consideră că muncește: „Tot timpul. Tot timpul e pentru mine! Că nu scriu, oricum, decât ce-mi convine. Nu fac niciodată lucruri care nu-mi plac. Deci și munca tot un timp pentru mine e'. Actrița a precizat că nu acceptă niciodată proiecte care nu îi plac, indiferent de câți bani i se oferă. „Da. Când cineva îmi oferă oricâți bani pentru ceva ce nu îmi place, nu scriu, refuz.'

lia-bugnar-si-anghel-damian-2-1SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 9

Iată ce poți citi în ediția de print a revistei Avantaje, mai 2023:

A apărut ediția de mai a revistei Avantaje. Luna aceasta v-am pregătit materiale interesante, numai bune de savurat dimineața la cafea… În primăvara lui 2023 Avantaje îți este cel mai bun aliat pentru inspirație, informație și entuziasm. Afli lucruri noi sau poate deja știute dar noi te ajutăm să le certifici și să le structurezi. 

Iată o mică parte din cuprinsul ediției:

  • Acidul hialuronic este o super-moleculă pe care o avem cu toții în organism. Ce face acidul hialuronic? Îți spunem noi: are super-puteri: este capabil să amâne procesul de îmbătrânire cutanată.
  • Există superstiții care ne pot schimba viața? Prinși în vârtejul clocotitor al vieții moderne, ignorăm deseori, zeci și zeci de „reguli ale binelui și răului, un fel de legi nescrise, transmise de secole, din generație în generație și după care se conduce lumea misterioasă a semnelor ascunse.
  • Poveși urâte de pe TINDER: Iată câteva povești, cât se poate de adevărate, cu protagoniști care au avut curajul să se destăinuie despre dezastrul care se poate ascunde în spatele unor întâlniri „match by Tinder.
  • Ai colegi dificili? Există conflicte la serviciu? Iată cum trebuie să te comporți: micile neînțelegeri sau conflictele pe care le ai la serviciu îți pot face viața un chin. Nu le lăsa să-ți afecteze randamentul și eficiența, ci găsește modalități prin care defectele colegilor să-ți fie utile ție.
  • Cum se face un shooting de copertă? Fără cei patru pioni importanți, niciun shooting nu e relevant. Tiberiu Arsene, Cristian Buca, Mirela Macovei și Alexandra Calafeteanu sunt departe de a fi simpli pioni într-un proiect de imagine: ei sunt adevărații alchimiști care transformă obișnuitul în remarcabil. 
  • Răsfoiește revista aici: https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete