Dorian Popa, întâmplare neobișnuită în Grecia: „A început să mă percheziționeze”

Dorian Popa este unul dintre cele mai active persoane publice din România. Acesta are numeroase proiecte în desfășurare atât în țară, cât și peste hotare. Recent, vloggerul a mers în Grecia pentru a filma câteva videoclipuri, însă a fost reținut de poliție.

Dorian Popa a povestit pe canalul său de Youtube cum s-a întâmplat toată isprava și panica prin care a trecut atunci când a fost percheziționat.

„În viața mea nu am trăit un moment atât de panică, am încercat să mă feresc de lucrurile care îți fac rău în viață, tocmai pentru a nu fi nevoie să trec prin așa ceva.

În spatele meu vedeam numai roșu și albastru, am tras pe dreapta, nu înțelegeam ce se întâmplă. Îmi fac semn, cobor din mașină și mă chemau către mașina lor, m-am dus spre ei cu mâinile sus. Mă duc către ei și mi-au zis să mă pun cu fața la mașină, atunci am zis că îmi pun cătușele, mi-au luat mâinile, unul a început să mă percheziționeze. Mi-a scos portofelul, s-au uitat la portofel', a povestit Dorian Popa în mediul online.

Panica a fost instalată atunci când artistul a văzut mitralierele autorităților elene, însă după ce le-a arătat documentele, aceștia l-au lăsat să meargă mai departe.

„Aveau mitraliere, m-au pus să scot actele, eram fericit că am ajuns la ele. Le-am arătat testul PCR, le-am arătat că sunt youtuber', a mai spus vloggerul.

Dorian Popa are peste două milioane de fani pe Youtube, cântă, este pasionat de sport și a jucat în filme. Artistul este conștient de faptul că multe lucruri sunt trecătoare și caută zilnic noi forme de reinventare și de a-și îmbunătăți resursele financiare. Din acest motiv, el a investit în mobiliare și construiește un mic complex rezidențial chiar în apropierea casei sale din Domnești, județul Ilfov.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete