Care a fost ultima dorință a lui Freddie Mercury? S-a aflat totul la 28 de ani de la moartea artistului

Avea doar 45 de ani atunci când s-a stins, dar nu a putut părăsi această lume fără ca ultima sa dorință să devină realitate. La 29 de ani de la moartea lui Freddie Mercury s-a aflat ce le-a cerut marele artist celor care i-au fost alături în ultimele clipe de viață.

A fost un artist complet, cu o voce inconfundabilă, iubit de public, dar măcinat de o mulțime de probleme. Freddie Mercury, unul dintre cei mai iubiți cântăreți din toate timpurile, a murit la o vârstă fragedă. Avea doar 45 de ani, iar cei care l-au cunoscut au dezvăluit ce dorință a avut marele artist pe patul de moarte.

Care a fost ultima dorință a lui Freddie Mercury? S-a aflat totul la 29 de ani de la moartea artistului

În ultimele sale clipe de viață, Freddie Mercury a avut alături mai mulți prieteni care au stat lângă patul lui și s-au asigurat că acesta nu se trezește niciodată singur și că mereu va exista cineva aproape cu care să poată discuta dacă își dorește acest lucru. Înainte să moară, marele artist a refuzat să își mai ia medicamentele împotriva SIDA și calmantele, iar apropiații au dezvăluit că deși nu voia să recunoască, acesta suferea teribil.

ultima dorință a lui Freddie MercurySeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

“Calitatea vieții lui se schimbase în mod dramatic și avea dureri din ce în ce mai mari în fiecare zi. Își pierduse vederea. Organismul său devenise atât de slăbit. A fost chinuitor să îl văd deteriorându-se în așa fel.”, a spus Mary Austin, fosta iubită a lui Freddie Mercury, potrivit express.co.uk.

Înainte să moară, Freddie Mercury a avut o ultimă dorință.

“Freddie a coborât scările locuinței pe 20 noiembrie și a vrut să își vadă pentru ultima oară colecția de artă. Terry l-a ajutat să coboare scările, a mers prin camera de zi și prin camera japoneză, cu ajutorul unuia dintre noi. El ne-a povestit cum și de unde a achiziționat anumite piese de artă. Desigur, a fost o atmosferă tăcută în casa lui în ultimele sale zile, dar Freddie a rămas acel Freddie pe care îl știam până la final.”, a povestit Peter Freestone, prietenul artistului, potrivit mirror.co.uk.

Freddie Mercury a fost diagnosticat cu SIDA în primăvara anului 1987. Această afecțiune i-a distrus sistemul imunitar, iar pe fondul slăbiciunii, artistul a murit pe 24 noiembrie 1991, din cauza unei bronhopneumonii.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Freddie Mercury.

Foto: hepta.ro

Citește și:

Cum vor trece Justin Timberlake și Jessica Biel peste infidelitatea artistului? „A fost clar neadecvat și ceva ce ar fi făcut orice soție să nu se simtă ok'

Cosmin Cernat, dezvăluiri despre trauma suferită în copilărie: Mama a murit când…'

Ileana Lazariuc și Ion Alexandru Țiriac, în relații foarte bune după divorț

 

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete