BIOLIV de la Cosmetic Plant a primit distincţia supremă la Bruxelles

Cosmetic Plant a câştigat marele premiu – Grand Gold Award – pentru BIOLIV ANTIAGING Cremă antirid de zi la World Quality Selections 2013, concurs internaţional de calitate a produsului organizat de către Monde Selection, Bruxelles.

Acest premiu al calităţii este cea mai mare distincţie acordată de Monde Selection unui produs romanesc în acest de la înfiinţarea acestui organism pâna astazi.

Monde Selection a fost fondat în 1961 cu scopul de a testa produse din diverse industrii şi de a le premia dupa criterii riguroase de calitate si inovare.

Juriul Monde Selection pentru produse cosmetice este format din experţi independenţi specializaţi în cosmetologie, profesori universitari şi chimişti.

Testele sunt făcute la institutul Meurice al CERIA (Centrul pentru Educaţie şi Cercetare în Industria Alimentară şi Chimică), Bruxelles.

Cosmetic Plant nu este la prima sa premiere internaţională, anul trecut obţinând Bronze Award la acelaşi prestigios concurs cu Crema Antirid de zi Q10&ceai verde.

Cosmetic Plant este unul dintre producatorii importanţi de produse cosmetice din România. Compania a luat fiinţă în 1991, la Cluj-Napoca, ca o afacere de familie.

Farmacist Ileana Mester, fondatoarea Cosmetic Plant, a crezut în puterea pe care natura o poate conferi stiinţei şi a mizat pe folosirea ingredientelor naturale în toate produsele sale.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Frumusete