Top 12 buchete colorate pentru mirese de pe Breslo.ro

Pe lângă toate articolele necesare completării unei ţinute de mireasă, de la rochie, la accesorii, un lucru rămâne la fel de esenţial: buchetul de flori.

 1

Flower.Flavour, 515 lei

Aura.Angeline, 470 lei

Irinarosca, 135 lei

Buchetul Discordiei

E o tradiţie perpetuată în prezent, în care mireasa poartă un buchet de flori pe care mai apoi îl aruncă spre domnişoarele de onoare şi toate fetele nemăritate care iau parte la ceremonie; se spune că cea care va prinde buchetul va fi cea care urmează să se căsătorească.

Nu e cert de unde provine această tradiţie, dar a fost asociată de nenumărate ori cu mitul „Mărul Discordiei'. În acest mit al Greciei Antice, zeiţa Eris aruncă un măr aurit în timpul nunţii dintre Peleus şi Tetis, drept un premiu pentru frumuseţe. Acest act creează dispute vanitoase între Hera, Atena şi Afrodita, care au dus în cele din urmă la pornirea Războiului Troian.

2

APDeco, 210 lei

Bratarele.din.Margele, 275 lei

Viopaicu, 70 lei

Flori nemuritoare

Noi sperăm să nu iscăm nici măcar o ceartă cu buchetele pe care le-am ales, de aceea am adunat cât mai multe. Fiecare floare este meticulos aleasă şi absolut toate buchetele sunt realizate manual. Dar probabil cel mai important lucru e că domnişoara care va prinde acest buchet îl va putea păstra pentru totdeauna, pentru că nu se va ofili niciodată.

Ne amintim şi noi de florile artificiale din copilărie, dar în ziua de azi, chiar ne e greu să mai facem diferenţa între unul real şi unul neconvenţional. Iată ce ne propun creatorii de pe Breslo pentru nişte buchete de flori spectaculoase şi super colorate ce vor contrasta inovativ cu albul rochiei de mireasă.

 3

Aura.Angeline, 450 lei

Crystal.ornaments, 80 lei

Irinarosca, 320 lei

 Şi tot ca să evite orice eventuale „discordii', am ales şi câteva buchete pastelate şi în culori nude, pentru miresele tradiţionale.

 4

Mirelamohjazi, 240 lei

CuibDeCuc, 171 lei

Rituality, 550 lei  

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Frumusete si Moda