Bianca Drăgușanu tună și fulgeră din cauza interzicerii reclamelor la jocurile de noroc: „Este discriminare și voi face plângere”

Bianca Drăgușanu și-a ieșit din fire când a aflat că vor să interzică persoanelor publice să facă reclamă la jocurile de noroc și casele de pariuri. Vedeta nu este deloc de acord cu această lege.

Iubita lui Gabi Bădălău nu vrea să accepte sub nicio formă că li se va interzice persoanelor celebre din România, inclusiv ei, să mai facă reclamă la jocurile de noroc și la pariurile sportive. Bianca Drăgușanu câștigă sume mari de bani din astfel de reclame și are contract cu o celebră casă de pariuri. Vedeta nu are de gând să lase lucrurile așa

„Cum să nu mă mai lase să fac astfel de reclame? Eu vreau să muncesc, mi se interzice acest drept, să muncesc? Este discriminare și voi face plângere. Dacă eu poate din acești bani îmi creșteam copilul?

S-a gândit cineva la aceasta situație, că poate și sportivii și ceilalți colegi, care fac reclame, trăiesc doar din aceste contracte? E discriminare! Am muncit, ani la rând, pentru numele meu, pentru imaginea mea, eu și din asta trăiesc, din reclame, din ședințe foto.

Să facă legile cum vor ei, pentru ei, acolo, în Parlament, acolo să pună un maxim de 1.000 de euro la venituri. Au văzut ei că la Londra sunt alte legi? Pai, cine spune asta să se mute acolo, dacă nu îi plac legile din țara noastră! Ce, suntem luați de proști?', a declarat vedeta pentru Playtech.ro.

Bianca-Dragusanu-si-Gabi-BadalauSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Bianca Drăgușanu a spus cum face bani

Bianca Drăgușanu afișează o viață de lux, iar mulți s-au întrebat de unde aceasta are bani. Răspunsul a venit chiar din partea iubitei lui Gabi Bădălău care a dezvăluit că are mai multe contracte de imagine. De asemenea, vedeta are și un atelier de haine.

„Banii sunt cei mai buni prieteni ai mei. Prietenii te mai dezamăgesc, dar banii niciodată. Asta e realitatea. Sunt o sursă inepuizabilă și un magnet. Viața pe care o am, deloc ușoară, este o binecuvântare de la Dumnezeu. Fac exact ce îmi place și banii vin la mine. Eu port peruci și îmi place să port peruci, iar pentru că port peruci am un contract de imagine și îmi vin bani pentru că port peruci. Eu port diamante și pentru că port diamante, eu am contract de imagine și îmi vin bani că port diamante. Numele meu, Bianca Drăgușanu, este o marcă înregistrată și sunt iubită de Dumnezeu și binecuvântată. Prin prisma joburilor pe care le am, eu fac foarte mulți bani.'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete