Bianca Drăgușanu, replică tăioasă la adresa Claudiei Pătrășcanu: „Când te latră o javră, ce faci?”

Bianca Drăgușanu, replică tăioasă la adresa Claudiei Pătrășcanu: „Când te latră o javră, ce faci?”

Ziua și scandalul. Bianca Drăgușanu nu lasă nimic nepedepsit, iar în urma unor remarci pe care Claudia Pătrășcanu le-a făcut la adresa ei, focoasa blondină a răbufnit.

Claudia Pătrășcanu se află în plin proces de divorț cu Gabi Bădălău, cel care în ultimele luni se pare că ar avea o relație cu Bianca Drăgușanu. De când a aflat acest lucru, fosta sa soție a făcut numeroase remarci acide la adresa blondinei, deși cele două nu au avut nici o tangență până acum.

Cântăreața a spus despre fosta soție a lui Alex Bodi că este 'penta oxid de clei', iar această remarcă greu de digerat nu a rămas „nepedepsită' și Bianca a reacționat.

„Când te latră o javră ce faci??? Te pui în 4 labe la ea? #javrăcu4clase', a fost mesajul pe care Bianca Drăgușanu l-a transmis pe Instagram.

Motivul pentru care Claudia nu o înghite pe Bianca este reputația pe care aceasta o are și nu o vrea în preajma băieților ei. Frumoasa artistă consideră că fosta asistentă a lui Capatos este un exemplu rău pentru omenire și nici un minor nu ar trebui să stea în prejma ei.

„Nu doresc să dezvolt subiectul despre această femeie. Vreau să înțeleagă odată pentru totdeauna că nu are ce căuta în viața ei, în preajma copiilor mei vreodată. Este un pericol public pentru toți copiii minori.

Nu mă interesează părerea ei despre mine, ea este Penta Oxid de Clei (nu se lipește nimic de ea)', este declarația făcută de Claudia Pătrășcanu despre Bianca Drăgușanu.

Claudia Pătrășcanu, o primă victorie în procesul cu Gabi Bădălău

Divorțul dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău pare a fi departe de final, însă de curând, aceasta a câștigat o primă luptă. Tatăl copiilor ei a cerut să i se facă o evaluare psihologică acesteia, dar și micuților, însă judecătorul nu a aprobat această cerere.

Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu s-au apropiat într-o vacanță pe care au petrecut-o împreună la Dubai. Înainte de acesta, focoasa blondină a fost căsătorită cu Alex Bodi, însă după o căsnicie controversată cei doi au divorțat. La scurt timp, acesta a început o nouă relație.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete